Stoiximan Super League

«Κιτρινόμαυρος» ο Κατσικοκέρης!

Χρώμα στη φανέλα δεν θ’ αλλάξει. Αυτή που θα φορέσει όμως από 'δω και πέρα μπορεί να τον κάνει (όπως φάνηκε και με τους πιτσιρικάδες) αν όχι Μπλάνκο, τουλάχιστον… Δημητριάδη! Ο Νίκος Κατσικοκέρης βρέθηκε στην Αθήνα, σφράγισε τη συμφωνία του με την ΑΕΚ και τη Δευτέρα θα μεταβεί στα Σπάτα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο μαζί της.

Χρώμα στη φανέλα δεν θ’ αλλάξει.

Αυτή που θα φορέσει όμως από 'δω και πέρα μπορεί να τον κάνει (όπως φάνηκε και με τους πιτσιρικάδες) αν όχι Μπλάνκο, τουλάχιστον… Δημητριάδη!

Ο Νίκος Κατσικοκέρης βρέθηκε στην Αθήνα, σφράγισε τη συμφωνία του με την ΑΕΚ και τη Δευτέρα θα μεταβεί στα Σπάτα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο μαζί της.

Όπως είχε φανεί από την Παρασκευή (μετά την απευθείας επαφή του Ανδρέα Δημητρέλου με τον Δημήτρη Παπουτσάκη και τη μικρή αύξηση της προσφοράς της ΑΕΚ) το deal με τον Εργοτέλη ήταν θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί.

Αυτό έγινε, λοιπόν, έναντι 150.000 ευρώ, τα οποία θα καταβληθούν σε τρεις δόσεις μέσα στους προσεχείς μήνες (μια τώρα, άλλη μια τον Δεκέμβρη και η τελευταία τον Απρίλη).

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, από την πλευρά του, βρέθηκε την Κυριακή στην Αθήνα και οριστικοποίησε και τη δική του συμφωνία με την ΑΕΚ για τριετές συμβόλαιο (και μια μικρή προκαταβολή).

Αφού περάσει, λοιπόν, τη Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις και το υπογράψει, θα τεθεί αμέσως στη διάθεση του Βαγγέλη Βλάχου, με την ελπίδα να συνεχίσει στην ΑΕΚ την ελπιδοφόρα περσινή παρουσία του στον Εργοτέλη (όταν συμμετείχε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία και σημείωσε επτά γκολ).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x