Stoiximan Super League

Φταίμε κι εμείς, φταίνε κι οι... άλλοι

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία, αναγνωρίζοντας ωστόσο πως αγωνιστικά δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, υπάρχουν στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά το 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Κίνδυνο τιμωρίας μέχρι κι έξι αγωνιστικών αντιμετωπίζει ο Κατσουράνης. Πού ποντάρει για την βελτίωση της εικόνας της ομάδας ο Φερέιρα μετά τη διακοπή. Απόφαση στην ΠΑΕ για χρησιμοποίηση της Λεωφόρου.

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία, αναγνωρίζοντας ωστόσο πως αγωνιστικά δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, υπάρχουν στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά το 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και φάνηκε πως κάθε καλή επιθετική προσπάθεια είχε αφετηρία τις εμπνεύσεις του Ιμπραήμ Σισοκό. Το υπέροχο γκολ του Ντε Βινσέντι και η ανόητη αποβολή του Κατσουράνη «στράβωσαν» το ματς για τους γηπεδούχους, που παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα δημιούργησαν ευκαιρίες, οι οποίες όμως ανέδειξαν το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στο τελείωμα των φάσεων από Τοτσέ, Πετρόπουλο και Φορναρόλι, που συνεχίζουν να χάνουν γκολ με το… τσουβάλι.

Στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, είναι έξαλλοι με τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου. Αναγνωρίζουν, μεν, πως ο Κατσουράνης έβρισε τον ρέφερι, αλλά τονίζουν πως άλλοι διαιτητές δεν επιδεικνύουν την ίδια… ευαισθησία σε αντίστοιχες «επιθέσεις» από ποδοσφαιριστές. Παράλληλα κάνουν λόγο για τις τέσσερις κίτρινες (σε Σεϊταρίδη, Βιτόλο, Φορναρόλι και Κατσουράνη) που δέχτηκαν, αλλά και για ένα πέναλτι που ζητούν σε φάση του Πετρόπουλου.

Κίνδυνος για Κατσουράνη

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος έγραψε στο φύλλο αγώνα πως ο Κώστας Κατσουράνης τον έβρισε χυδαία. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, ο διεθνής μέσος κινδυνεύει με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών, που θα αυξηθούν κατά το ήμισυ (δηλαδή έξι) από τη στιγμή που ήταν αρχηγός του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ματς.

Ελπίζει σε βελτίωση

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Παναθηναϊκού είναι σε δύο εβδομάδες, αφού μεσολαβεί η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων. Στο διάστημα αυτό και παρά την απουσία των πολλών διεθνών ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες του χωρίς την πίεση των επίσημων υποχρεώσεων που υπήρχε από την αρχή της προετοιμασίας. Ο Πορτογάλος προπονητής είναι βέβαιος πως η ομάδα του θα επιστρέψει βελτιωμένη, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, ενσωματώνοντας καλύτερα τους νεοαποκτηθέντες και ειδικά τον Κουίνσι, αλλά και με βασικούς παίκτες, όπως οι Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλος και Σο να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους.

Ολοταχώς για Λεωφόρο

Φαίνεται πως πλέον δεν αποτελεί σκέψη, αλλά απόφαση! Ο Παναθηναϊκός καταλήγει στην απόφαση να χρησιμοποιεί, τουλάχιστον στους αγώνες πρωταθλήματος, το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ο Γιάννης Αλαφούζος το προανήγγειλε μιλώντας μετά το ματς με οργανωμένους οπαδούς λέγοντας πως «χρειαζόμαστε μία ποδοσφαιρική έδρα», αφού χθες οι περίπου 8.000 θεατές… χάνονταν στο αχανές ΟΑΚΑ. Μάλιστα έλεγε πως ήδη έχουν γίνει μελέτες για την αύξηση της χωρητικότητας της ιστορικής έδρας της ομάδας κατά μερικές χιλιάδες θέσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x