Stoiximan Super League

Βιολίδης: «Είναι φαρσοκωμωδία! Θα λάμψει η αλήθεια»

Για φαρσοκωμωδία έκανε λόγο ο Ηλίας Βιολίδης αναφορικά με την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για απιστία και υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Παράλληλα δηλώνει βέβαιος πως θα αποδειχτεί η αθωότητά του. Δεν ανησυχεί ούτε ο Ζαγοράκης.

Για φαρσοκωμωδία έκανε λόγο ο Ηλίας Βιολίδης αναφορικά με την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για απιστία και υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Παράλληλα δηλώνει βέβαιος πως θα αποδειχτεί η αθωότητά του.

«Από την στιγμή που θα βρεθώ ενώπιων της δικαιοσύνης, κάτι που και εγώ ο ίδιος επιθυμώ, θα κατατεθούν από την πλευρά μου όλα εκείνα τα αποδεικτικά στοιχεία, που θα οδηγήσουν στο να λάμψει η αλήθεια και θα βάλουν οριστικά ένα τέλος σ' όλη αυτή την φαρσοκωμωδία η οποία παίζεται εδώ και δύο μήνες», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Ηλίας Βιολίδης.

Δεν ανησυχεί ούτε ο Ζαγοράκης

Από τα ΜΜΕ έμαθε ο Θόδωρος Ζαγοράκης για την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε. Δεν ήταν πάντως μια απρόσμενη εξέλιξη, από την στιγμή που το ΣΔΟΕ είχε υπόψη του τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ. Πάντως ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ δεν είναι ανήσυχος. Αντιθέτως, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x