Stoiximan Super League

Το πρόβλημα μένει

Τη διαβεβαίωση πως οι ζημιές που προκλήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ από την προχθεσινή συναυλία θα αποκατασταθούν πλήρως και εγκαίρως έλαβε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο προβληματισμός στην ΠΑΕ είναι έκδηλος. Τόσο για τις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν και το νέο κίνδυνο ζημιών, όσο και για το γεγονός ότι το πρόγραμμα της ομάδας γίνεται άνω-κάτω. Οι σκέψεις στην ΠΑΕ για Λεωφόρο-Βοτανικό και οι δυσκολίες.

Τη διαβεβαίωση πως οι ζημιές που προκλήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ από την προχθεσινή συναυλία θα αποκατασταθούν πλήρως και εγκαίρως έλαβε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο προβληματισμός στην ΠΑΕ είναι έκδηλος.

Όχι για το προσεχές παιχνίδι, αλλά για τη συνέχεια, αφού από τη στιγμή που δεν πρόκειται για ιδιόκτητο γήπεδο, οι «πράσινοι» είναι ως… νοικάρηδες υποχρεωμένοι να συντάσσονται με τις αποφάσεις της διοίκησης του σταδίου. Δεν είναι μόνο οι συναυλίες που έχουν προηγηθεί και οι οποίες αφήνουν «σημάδια» στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κι αυτές που θα ακολουθήσουν και οι οποίες κάνουν άνω κάτω το πρόγραμμά του.

Στις 24 του μήνα υπάρχει νέα προγραμματισμένη συναυλία (του Φοίβου και Ελλήνων τραγουδιστών). Τέσσερις μέρες πριν ο Παναθηναϊκός αναμετράται με τη Μάριμπορ για το Europa League και βάσει προγράμματος ακολουθεί το ματς με τον Ατρόμητο για την τέταρτη αγωνιστική. Μένει να φανεί αν είναι εφικτό αυτό να διεξαχθεί την Κυριακή 23/9, παραμονή της συναυλίας (φαντάζει δύσκολο) ή το παιχνίδι θα μετατεθεί για λίγες μέρες μετά. Λέγεται πως σε αυτή τη συναυλία δεν θα υπάρχει κίνδυνος καταστροφής του αγωνιστικού χώρου, αφού όλος ο κόσμος θα κάθεται στις κερκίδες και δεν θα υπάρχει τίποτε άλλο στην αρένα, πέραν της σκηνής.

Σε ό,τι αφορά τις ζημιές από την τελευταία συναυλία, οι υπεύθυνοι του ΟΑΚΑ τόνιζαν χθες πως σε 10 μέρες θα έχουν αποκατασταθεί πλήρως και το γήπεδο θα είναι σε καλή κατάσταση και για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη την επόμενη Κυριακή.

Δύσκολα σε Λεωφόρο τον Γενάρη

Σύντομα ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει στα χέρια του μελέτες για τα έργα που είναι αναγκαία να γίνουν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» προκειμένου να φιλοξενήσει αγώνες, αλλά και το κόστος τους. Πάντως οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως τα βελτιωτικά έργα είναι πολλά, όπως και τα χρήματα που θα απαιτηθούν γι’ αυτά, ενώ είναι αδύνατο να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην ιστορική του έδρα τον Ιανουάριο. Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ «ψάχνει» και το θέμα με το γήπεδο στο Βοτανικό, αλλά οι δυσκολίες είναι πολύ μεγάλες και θέλει να διαπιστώσει αν υπάρχει δυνατότητα να ξεπεραστούν. Το θέμα του γηπέδου θα απασχολήσει το ΔΣ που θα γίνει σε δύο εβδομάδες.

* Σε σύσκεψη που έγινε χθες μεταξύ στελεχών της διοίκησης (Κωνσταντίνου, Πέτσος, υπεύθυνος συνδέσμων) και εκπροσώπων των οργανωμένων, ζητήθηκε από την ΠΑΕ κόσμια συμπεριφορά στα παιχνίδια που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη, γιατί αλλιώς πλήττεται η ομάδα αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά.

Σε καλό δρόμο ο Σο

Εντός… χρονοδιαγράμματος εξελίσσεται η πορεία της αποθεραπείας του Χαμπίμπ Σο. Χθες έκανε ένα μέρος της προπόνησης της ομάδας προτού ακολουθήσει το σύνηθες ατομικό του πρόγραμμα. Εκτιμάται πως στα τέλη Σεπτεμβρίου θα είναι πανέτοιμος. Οι προπονήσεις, παρά την απουσία μίας ενδεκάδας διεθνών, συνεχίζονται κανονικά στην Παιανία. Πέμπτη και Παρασκευή οι «πράσινοι» θα γυμναστούν πρωί, ενώ το σαββατοκύριακο θα έχουν ρεπό.

Μένει ως έχει

Ο Παναθηναϊκός θεωρητικά έχει λίγες ακόμη διορία να αποκτήσει ελεύθερο παίκτη, αλλά φαίνεται πως δεν θα… ασκήσει αυτό του το δικαίωμα. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει ζητήσει κάποιον συγκεκριμένο παίκτη και στην ΠΑΕ δεν παρατηρείται καμία κινητικότητα για προσθήκη της τελευταίας στιγμής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x