Stoiximan Super League

Πρόστιμα σε «αιωνίους» και ΑΕΚ

Το χέρι στην τσέπη υποχρεούνται να βάλουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα την Πέμπτη η Σούπερ Λίγκα. Η Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής συνεδρίασε και… μοίρασε χρηματικά πρόστιμα στις τρεις ομάδες, λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών τους, με τα μαντάτα για το τριφύλλι να είναι πιο άσχημα σε σχέση με των άλλων δύο. Οι «πράσινοι» θα κληθούν να πληρώσουν συνολικό ποσό ύψους 17.500 ευρώ, που αφορά και τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Το χέρι στην τσέπη υποχρεούνται να βάλουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα την Πέμπτη η Σούπερ Λίγκα.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής συνεδρίασε και… μοίρασε χρηματικά πρόστιμα στις τρεις ομάδες, λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών τους, με τα μαντάτα για το τριφύλλι να είναι πιο άσχημα σε σχέση με των άλλων δύο.

Οι «πράσινοι» θα κληθούν να πληρώσουν συνολικό ποσό ύψους 17.500 ευρώ, που αφορά και τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 2ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Οι κάτωθι αποφάσεις αφορούν την 1η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ.

*Οι υποθέσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-Δ. ΝΙΑΡΧΑΚΟΣ αναβλήθηκαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x