Stoiximan Super League

Οριστικά στη Λιβαδειά το ΠΑΟ-Ατρόμητος

Το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής -που τόσος λόγος έγινε- μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου θα διεξαχθεί τελικώς στη Λιβαδειά. Το «τριφύλλι» μετά το… ψάξιμο που έκανε, αποφάσισε πως αυτή ήταν η καλύτερη λύση και για αυτό τον λόγο οι διοικούντες από την Τρίτη είχαν έρθει σε συμφωνία με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και το μόνο που απέμενε, ήταν η ανακοίνωση από την διοργανώτρια αρχή.

Το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής -που τόσος λόγος έγινε- μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου θα διεξαχθεί τελικώς στη Λιβαδειά.

Το «τριφύλλι» μετά το… ψάξιμο που έκανε, αποφάσισε πως αυτή ήταν η καλύτερη λύση και για αυτό τον λόγο οι διοικούντες από την Τρίτη είχαν έρθει σε συμφωνία με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και το μόνο που απέμενε, ήταν η ανακοίνωση από την διοργανώτρια αρχή.

Κι όπως μας πληροφόρησε και η Σούπερ Λίγκα, την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στις 20:30 οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά, αφού στο ΟΑΚΑ, θα γίνεται συναυλία του Φοίβου για τα 20 χρόνια(!). Να σημειωθεί, πως δεν αλλάζει ημερομηνία και ώρα το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Πανιώνιο, αν και ήταν κάτι που είχε συζητηθεί έντονα από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Έτσι, ο Λεβαδειακός θα αγωνιστεί κανονικά στο γήπεδο του την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις 18:15 με τον Πανιώνιο. Αν και η Nova δεν είχε πρόβλημα να αλλάξει την ώρα του παιχνιδιού αφού δεν συγκαταλέγεται στα εμπορικά, από την στιγμή που μεσολαβεί ένα 24ωρο για αν επανέλθει ο χλοοτάπητας του γηπέδου της Λιβαδειά στην φυσική του κατάσταση, οι ιθύνοντες θεώρησαν πως δεν υπήρχε λόγος να γίνει η αλλαγή και έτσι, το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας μένει ως έχει, με την μόνη αλλαγή, την έδρα που ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x