Stoiximan Super League

Συμφωνίες με όλους για την Λεωφόρο

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε συνεχή κίνηση αναφορικά με τα θέματα του Παναθηναϊκού, αν και το τελευταίο διάστημα έχει επικεντρωθεί κυρίως με το γηπεδικό. Έτσι, μετά από συναντήσεις με πολιτικούς μηχανικούς αλλά και άλλους αρμόδιους φορείς που μπορούν να συμβάλουν στην επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα, ο Mr ΣΚΑΪ συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο, δίνοντας τα χέρια για τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί αυτό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε συνεχή κίνηση αναφορικά με τα θέματα του Παναθηναϊκού, αν και το τελευταίο διάστημα έχει επικεντρωθεί κυρίως με το γηπεδικό.

Έτσι, μετά από συναντήσεις με πολιτικούς μηχανικούς αλλά και άλλους αρμόδιους φορείς που μπορούν να συμβάλουν στην επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα, ο Mr ΣΚΑΪ συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο, δίνοντας τα χέρια για τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί αυτό.

Στην πολύωρη συνάντηση ήταν παρών και ο γιος του Αχιλλέα Μακρόπουλου, Νικόλαος, ο οποίος είναι και Α’ Αντιπρόεδρος του συλλόγου. Και αποφασίστηκε πως προσεχώς θα ενημερωθεί και ο κόσμος για τα τελικά σχέδια όλων.

Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα και είναι πλέον σαφές ότι έχουν μπει οι βάσεις και έχει ξεκινήσει στενή συνεργασία ανάμεσα στις δυο Παναθηναϊκές πλευρές, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον και των δύο. Και ο Παναθηναϊκός να έχει δικό του γήπεδο και τα τμήματα του ερασιτέχνη να στεγαστούν κάπου με νόημα. Είτε αυτό γίνει στον Βοτανικό στο μέλλον είτε στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x