Stoiximan Super League

Καμπάνταης: «Αυτή η ομάδα έχει μέλλον»

Σίγουρος πως το μέλλον ανήκει στον Πανιώνιο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο σκόρερ του τέρματος των «κυανέρυθρων» στο ματς με την ΑΕΚ (1-0), Λεωνίδας Καμπάνταης. Ο έμπειρος φορ δεν παρέλειψε να μιλήσει για το γκολ που δεν πανηγύρισε απέναντι στην «Ένωση», ενώ αναφέρθηκε και στη δουλειά που γίνεται στη Νέα Σμύρνη.

Σίγουρος πως το μέλλον ανήκει στον Πανιώνιο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο σκόρερ του τέρματος των «κυανέρυθρων» στο ματς με την ΑΕΚ (1-0), Λεωνίδας Καμπάνταης.

Ο έμπειρος φορ δεν παρέλειψε να μιλήσει για το γκολ που δεν πανηγύρισε απέναντι στην «Ένωση», ενώ αναφέρθηκε και στη δουλειά που γίνεται στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον NοvaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ: «Είναι το πρώτο μου γκολ και το χάρηκα πάρα πολύ. Δεν πιάσαμε πολύ καλή απόδοση, όμως αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Πιστεύω γίνεται σπουδαία δουλειά και αυτή η ομάδα έχει μέλλον μπροστά της, καθώς αποτελείται από πολλά νεαρά παιδιά. Γίνεται αρκετά καλή δουλειά στον Πανιώνιο κάτι που οφείλεται και στον τεχνικό της ομάδας. Αν συνεχίσουμε έτσι και με λίγη βοήθεια θα τα πάμε ακόμη καλύτερα».

Για το γεγονός πως δεν πανηγύρισε το γκολ: «Έχω περάσει ωραία χρόνια στην ΑΕΚ, έχω ωραίες αναμνήσεις από εκεί και έτσι προτίμησα να μην πανηγυρίσω το γκολ που πέτυχα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x