Stoiximan Super League

Μόνοι τους Μπουμσόνγκ, Βελάσκες

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στη σημερινή (5/10) προπόνηση του Παναθηναϊκού οι Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Σέμα Βελάσκες, ενώ ο Πάπε Σο υποβλήθηκε σε θεραπεία. Αποφόρτιση για όσους έβγαλαν το 90λεπτο στη χθεσινή ισοπαλία (1-1) με την Τότεναμ. Ικανοποίηση για τον βαθμό και την... αντίδραση της ομάδας. Το μυαλό στην Ξάνθη, έχουν, πλέον, οι "πράσινοι".

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στη σημερινή (5/10) προπόνηση του Παναθηναϊκού οι Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Σέμα Βελάσκες, ενώ ο Πάπε Σο υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Οσοι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το 90λεπτο στο ισόπαλο 1-1 με την Τότεναμ έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις ταχύτητας- ταχυδύναμης και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με δίτερμα.

Ικανοποίηση και… Ξάνθη

Όπως είναι κατανοητό, στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού επικρατεί ικανοποίηση για την ισοπαλία με την Τότεναμ, ένα αποτέλεσμα που βάζει τους «πράσινους» ξανά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Η ικανοποίηση, βέβαια, γίνεται μεγαλύτερη κυρίως για την… αντίδραση που έδειξε η ομάδα και πραγματοποίησε το καλύτερο της φετινό παιχνίδι, κυρίως στο β’ μέρος, απέναντι, μάλιστα, σε μια εξαιρετικά δύσκολη ομάδα, όπως είναι η Τότεναμ.

Πλέον, το μυαλό είναι στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με την Ξάνθη. Οι «πράσινοι», έπειτα από τις «γκέλες» με ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο» στα Πηγάδια για να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο την ψυχολογία τους και να κάνουν… restart στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x