Stoiximan Super League

Στον δρόμο της επιστροφής ο Κατσικοκέρης

Μέρος της σημερινής προπόνησης της ΑΕΚ ακολούθησε ο Νίκος Κατσικοκέρης. Ο 23χρονος επιθετικός αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για τον κυριακάτικο (28/10) αγώνα της Ένωσης με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Γερμανός τεχνικός είχε τον Έλληνα φορ μετά από ένα μήνα που είχε τραυματιστεί να μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του.

Μέρος της σημερινής προπόνησης της ΑΕΚ ακολούθησε ο Νίκος Κατσικοκέρης.

Ο 23χρονος επιθετικός αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για τον κυριακάτικο (28/10) αγώνα της Ένωσης με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γερμανός τεχνικός είχε τον Έλληνα φορ μετά από ένα μήνα που είχε τραυματιστεί να μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του.

Τις επόμενες μέρες ο Κατσικοκέρης θα δοκιμάσει να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα και εφόσον τα καταφέρει, θέτει υποψηφιότητα να προσφέρει μία λύση για την επιθετική γραμμή του «Δικεφάλου».

Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν στη χθεσινή ήττα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Αύριο (22/10) οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν ξανά στις προπονήσεις την Τρίτη το πρωί (10:00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x