Stoiximan Super League

«Δεν επηρεάζεται η ΑΕΚ»

Κανένα αντίκτυπο δεν πρόκειται να έχει στην ΑΕΚ το θέμα της μήνυσης του Γιώργου Κιντή εναντίον των εμπλεκομένων στην «Empire». Έτσι υποστηρίζει τουλάχιστον ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος. Ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ τόνισε ότι εκείνη δεν ταυτίζεται σε καμία περίπτωση με την εν λόγω εταιρεία. Ξεκαθάρισε, δε, ότι το θέμα που προέκυψε δεν επηρεάζει πουθενά ούτε και τις κινήσεις οποιουδήποτε επενδυτή.

Κανένα αντίκτυπο δεν πρόκειται να έχει στην ΑΕΚ το θέμα της μήνυσης του Γιώργου Κιντή εναντίον των εμπλεκομένων στην «Empire».

Έτσι υποστηρίζει τουλάχιστον ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος.

Ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ τόνισε ότι εκείνη δεν ταυτίζεται σε καμία περίπτωση με την εν λόγω εταιρεία.

Ξεκαθάρισε, δε, ότι το θέμα που προέκυψε δεν επηρεάζει πουθενά ούτε και τις κινήσεις οποιουδήποτε επενδυτή.

«Δεν επηρεάζεται η ΠΑΕ απ' όλη αυτή την ιστορία. Το λέω επίσημα αυτό το πράγμα. Καμία σχέση δεν έχει η ΠΑΕ. Από την ημέρα που πήγα, ως οικονομικός διευθυντής στη διοίκηση, δεν ταυτίζεται η Empire με την ΠΑΕ. Ούτε η ίδια διοίκηση έχει κάποια σχέση. Την Empire την είχαν όλες οι άλλες διοικήσεις. Οι προηγούμενες διοικήσεις και όχι η διοίκηση Δημητρέλου. Αυτό άλλαξε όταν μπήκε ο Δημητρέλος πρόεδρος. Ο Δημητρέλος δεν είναι στην Εmpire. Mάλιστα, σε ένα πρόσφατο Δ.Σ. η δική μου εισήγηση ήταν πως θα χειριστούμε το θέμα της Empire», ανέφερε στο «aek365» ο Βαλασόπουλος.

Κι αφού τόνισε ότι «εμείς σαν ΠΑΕ έχουμε παραδώσει όλα τα στοιχεία της Εmpire», κατέληξε: «Ο κ. Πουλάκος παραμένει εκεί, αλλά δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ. Είναι άλλο νομικό πρόσωπο η μία εταιρεία και άλλο νομικό πρόσωπο η άλλη. Το θέμα είναι από εδώ και πέρα, οποιοσδήποτε νέος επενδυτής μπει στην ΠΑΕ ΑΕΚ να δει τι θα κάνει με το σήμα. Είτε μπορεί να προχωρήσει στην ίδρυση μίας άλλης εταιρείας ή αν θέλει φυσικά να ανανεώσει τη σχέση με την Empire».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x