Stoiximan Super League

Νίκη και… χιλιάρικο!

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές ότι για κάθε τρίποντο που θα παίρνει ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος της σεζόν, ο καθένας θα λάβει το ποσό των 1000 ευρώ. «Τον Ιανουάριο στη Λεωφόρο», αποκάλυψε ο πρόεδρος του «τριφυλλιού». Αμφίβολος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Στέργος Μαρίνος.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές ότι για κάθε τρίποντο που θα παίρνει ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος της σεζόν, ο καθένας θα λάβει το ποσό των 1000 ευρώ.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε ότι αν οι «πράσινοι» τερματίσουν δεύτεροι, μετά τη διαδικασία των πλέι οφ, το ποσό θα διπλασιαστεί, δηλαδή ο κάθε παίκτης θα λάβει 2000 ευρώ. Όπως καταλαβαίνετε, ο Αλαφούζος προσπαθεί να δώσει εξτρά κίνητρα στους «πράσινους», προκειμένου να έρθει η… πολυπόθητη ανάσταση. Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας αποκάλυψε στους ποδοσφαιριστές ότι ο Παναθηναϊκός επιστρέφει τον Ιανουάριο στη Λεωφόρο.

Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Αλαφούζος τάζει πριμ στους παίκτες. Η αρχή έγινε το καλοκαίρι με ποσό 500.000 ευρώ για την πρόκριση επί της Μάδεργουελ, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δ. Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x