Stoiximan Super League

Με το ένα πόδι έξω από την Παιανία

Την πόρτα της εξόδου στην Παιανία είναι πιθανό να περάσουν δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Για διαφορετικούς λόγους Λέτο και Μπουμσόνγκ ενδέχεται να αποτελέσουν παρελθόν για το «τριφύλλι» τον ερχόμενο Ιανουάριο. Αδιάφορος θεωρείται ο Γάλλος στόπερ - με τη στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, ενώ ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει το μυαλό του στο εξωτερικό. .

Την πόρτα της εξόδου στην Παιανία είναι πιθανό να περάσουν δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκό. Για διαφορετικούς λόγους ο Σεμπαστιάν Λέτο και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ενδέχεται να αποτελέσουν παρελθόν για το «τριφύλλι» τον ερχόμενο Ιανουάριο. Αδιάφορος θεωρείται ο Γάλλος στόπερ, ενώ ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει το μυαλό του στο εξωτερικό.

«Φακελωμένος» ο Μπουμσόνγκ

Έτοιμοι είναι στον Παναθηναϊκό να λύσουν τη συνεργασία με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, όπως γράφει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει στα χέρια του ολόκληρο τον ιατρικό φάκελο του Γάλλου στόπερ, ο οποίος όταν πλησιάζει η περίοδος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους επικαλείται νέες ενοχλήσεις.

Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού» και οι διοικούντες θεωρούν ότι ο 33χρονος παίκτης δεν επιθυμεί να προσφέρει άλλο στην ομάδα.

Δεν αποκλείεται ο «Μπουμ» τον Ιανουάριο να ακολουθήσει τον δρόμο του Κώστα Κατσουράνη, όμως το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από εκείνο του διεθνούς χαφ.

Ο λόγος είναι τα χρήματα που απαιτούνται για τη λύση του συμβολαίου του Γάλλου και ανέρχονται στο 1,2 εκατ. ευρώ. Αυτή τη στιγμή απαγορεύεται ο Παναθηναϊκός να σπαταλήσει ένα τέτοιο ποσό και ίσως παιχθούν πολλά «επεισόδια» μέχρι να φτάσει η ΠΑΕ στα άκρα.

«Φευγάτος» και ο Λέτο

Την πόρτα της εξόδου από την Παιανία ενδέχεται να περάσει ακόμη ένας «πράσινος». Ο λόγος για τον Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος μετά την άρνησή του να κάνει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, φαίνεται ότι μετράει μέρες στην ομάδα.

Η εφημερίδα «Goal News» αναφέρει ότι ο Αργεντινός δεν έχει πρόβλημα να υπογράψει τον νέο διακανονισμό για την μετάθεση των χρημάτων που έχει λαμβάνειν από το «τριφύλλι». Ωστόσο, δεν θέλει να επεκτείνει για ακόμη ένα χρόνο το συμβόλαιό του.

Αυτό, μάλιστα, προκύπτει και από τις συζητήσεις που έχει ο ίδιος και ο μάνατζέρ του με τη διοίκηση. Η ΠΑΕ του έχει προτείνει διάφορους οικονομικούς τρόπους, όμως συνεχώς ακούει το «όχι» του 26χρονου παίκτη. Ο Λέτο παρουσιάζεται «ξενερωμένος» από τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα και την έλλειψη προοπτικής δεν είναι επαρκής για να καλύψει τις δικές του φιλοδοξίες.

Για αυτό τον λόγο «φουντώνει» στο μυαλό του το σενάριο να αγωνιστεί σε έναν σύλλογο του εξωτερικού. Όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να υπογράψει τον διακανονισμό, ο Αργεντινός δεν ξεχνάει ότι οι άνθρωποι της ομάδας στάθηκαν στο πλευρό του και τον στήριξαν όταν εκείνος υπέστη τον σοβαρό τραυματισμό που τον έχει κρατήσει τόσο καιρό εκτός δράσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x