Stoiximan Super League

Παναγόπουλος «Τον Γενάρη στη Λεωφόρο»

Λίγο μετά τις , ήρθε ο Χρήστος Παναγόπουλος να επιβεβαιώσει το διαζύγιο ανάμεσα με Παναθηναϊκό και Κατσουράνη. «Έχει τελειώσει οριστικά», είπε ο αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, ενώ επανέλαβε ότι υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως από τον Ιανουάριο το τριφύλλι θα αγωνίζεται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας!

Λίγο μετά τις δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή στο www.sport-fm.gr, ήρθε ο Χρήστος Παναγόπουλος να επιβεβαιώσει το διαζύγιο ανάμεσα με Παναθηναϊκό και Κατσουράνη. «Έχει τελειώσει οριστικά», είπε ο αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, ενώ επανέλαβε ότι υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως από τον Ιανουάριο το τριφύλλι θα αγωνίζεται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας!

«Ο παίκτης έχει τελειώσει οριστικά από τον ΠΑΟ. Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», τόνισε ο Χρήστος Παναγόπουλος και συνέχισε αναφερόμενος στην προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

«Υπάρχουν κάποια μικρά εμπόδια αλλά ευελπιστούμε ότι θα τα ξεπεράσουμε και πως από τον Ιανουάριο θα παίζουμε στη Λεωφόρο», τόνισε ενώ απαντώντας στα χρήματα που θα χρειαστούν για τις διορθώσεις στο γήπεδο είπε: «Θα κοστίσει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x