Stoiximan Super League

Με Μαρίνο και Δώνη η προετοιμασία

Μία μέρα μετά την ήττα στη Ρώμη από τη Λάτσιο, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις και στην προετοιμασία για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής με την Κέρκυρα. Τα ευχάριστα νέα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ήρθαν από τον Στέργο Μαρίνο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στους προσαγωγούς, ενώ με την πρώτη ομάδα συμμετείχε και ο Χρήστος Δώνης.

Μία μέρα μετά την ήττα στη Ρώμη από τη Λάτσιο, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις και στην προετοιμασία για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής με την Κέρκυρα.

Τα ευχάριστα νέα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ήρθαν από τον Στέργο Μαρίνο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στους προσαγωγούς, ενώ με την πρώτη ομάδα συμμετείχε και ο Χρήστος Δώνης.

Πιο συγκεκριμένα στην προπόνηση της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, εκτός από τους Πίντο, Σο και Μπουμσόνγκ, που γυμνάστηκαν ατομικά, αφού συνεχίζουν να έχουν ενοχλήσεις και τους Σισοκό, Τοτσέ, που υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x