Stoiximan Super League

Χάνει Κέρκυρα ο Τοτσέ

Χωρίς τον Χοσέ Τοτσέ που υπέστη αιμάτωμα στην δεξιά γαστροκνημία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην Κέρκυρα. Την θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Φορναρόλι. Αφού ο Ισπανός φορ δέχθηκε ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο 20’ λεπτό του αγώνα με την Λάτσιο και αντικαταστάθηκε από τον Πετρόπουλο, με το ιατρικό τιμ να του κάνειο τις απαραίτητες εξετάσεις ούτως ώστε να βγάλει την διάγνωση. Η οποία αναφέρει πως ο επιθετικός του «τριφυλλιού» θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων σε 4-5 με μέρες.

Χωρίς τον Χοσέ Τοτσέ που υπέστη αιμάτωμα στην δεξιά γαστροκνημία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην Κέρκυρα.

Την θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Φορναρόλι.

Αφού ο Ισπανός φορ δέχθηκε ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο 20’ λεπτό του αγώνα με την Λάτσιο και αντικαταστάθηκε από τον Πετρόπουλο, με το ιατρικό τιμ να του κάνειο τις απαραίτητες εξετάσεις ούτως ώστε να βγάλει την διάγνωση.

Η οποία αναφέρει πως ο επιθετικός του «τριφυλλιού» θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων σε 4-5 με μέρες.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Παναθηναϊκού:

«Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Χοσέ Τοτσέ, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί αιμάτωμα στη δεξιά γαστροκνημία, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Lazio - Παναθηναϊκός. Ο παίκτης θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία και αναμένεται να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων σε 4 έως 5 ημέρες».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x