Stoiximan Super League

«Κούρεμα» ύψους 30%

Αν και δεν έχει πάρει επίσημα στα χέρια του τα ηνία της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Βιντιάδης βρίσκεται ήδη σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές της ΠΑΕ. Ο Έλληνας εφοπλιστής ευελπιστεί ότι μέσα από αυτές τις επαφές θα έχει πετύχει «κούρεμα» ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, ποσό ιδιαίτερα σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς πως οι οφειλές του «Δικεφάλου» περίπου στα 8,3 εκατ. ευρώ.

Αν και δεν έχει πάρει επίσημα στα χέρια του τα ηνία της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Βιντιάδης βρίσκεται ήδη σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές της ΠΑΕ.

Ο Έλληνας εφοπλιστής ευελπιστεί ότι μέσα από αυτές τις επαφές θα έχει πετύχει «κούρεμα» ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, ποσό ιδιαίτερα σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς πως οι οφειλές του «Δικεφάλου» περίπου στα 8,3 εκατ. ευρώ.

Έπειτα από τις διαπραγματεύσεις και έχοντας ως «όπλο» τη ρευστότητα και τις άμεσες καταβολές, ο επίδοξος επενδυτής περιμένει να ρίξει το ποσό αυτό κατά 30%. Δηλαδή, να το πάει στα 5,8 εκατ. ευρώ.

Το θέμα είναι κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι εφικτό, διότι τα χρέη προς τους παίκτες και τις ομάδες είναι πολλά, αλλά μικρά. Περιπτώσεις που σηκώνουν… ψαλίδι είναι εκείνες του Καφέ και του Γκερέιρο ή όσων έχουν να λαμβάνουν μεγάλα χρηματικά ποσό. Μεγαλύτερο περιθώριο ευελιξίας υπάρχει στους προμηθευτές.

Από χθες ο Βιντιάδης έχει στα χέρια του μία αναλυτική λίστα συμπεριλαμβάνονται συνολικά 188 υποχρεώσεις της ΠΑΕ προς πρώην ποδοσφαιριστές, ομάδες, μάνατζερ, προμηθευτές και τρίτους.

Η επόμενη κίνηση είναι να πραγματοποιηθεί (σήμερα το μεσημέρι ή αύριο το πρωί) νέο ραντεβού ανάμεσα στον Ελληνα εφοπλιστή και τον Ανδρέα Δημητρέλο για να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις. Πάντως, οι επίσημες ενέργειες της ΑΕΚ δεν προβλέπεται να ξεκινήσουν νωρίτερα από την αρχή της προσεχούς εβδομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x