Stoiximan Super League

Τζημόπουλος: «Πρώτα η παραμονή»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι απέναντι στον Άρη, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Θέμης Τζημόπουλος. Αυτό δεν ισχύει και για το δεύτερο μέρος, αφού σύμφωνα με τον μέσο του «Άγιαξ της Ηπείρου» η ομάδα του μπήκε νωθρά σε αυτό, ενώ υπογράμμισε πως εφόσον έρθει εύκολα η παραμονή αυτός και οι συμπαίκτες του θα κοιτάξουν το κάτι παραπάνω.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι απέναντι στον Άρη, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Θέμης Τζημόπουλος.

Αυτό δεν ισχύει και για το δεύτερο μέρος, αφού σύμφωνα με τον μέσο του «Άγιαξ της Ηπείρου» η ομάδα του μπήκε νωθρά σε αυτό, ενώ υπογράμμισε πως εφόσον έρθει εύκολα η παραμονή αυτός και οι συμπαίκτες του θα κοιτάξουν το κάτι παραπάνω.

«Σπάσαμε ένα αρνητικό σερί, την οποία είχε ο ΠΑΣ απέναντι στον Άρη στο Βικελίδης, θέλαμε τους βαθμούς της νίκης και τους πήραμε σε συνδυασμό με μια πολύ καλή εμφάνιση. Στο δεύτερο ημίχρονο στο ξεκίνημα χαλαρώσαμε και ο Άρης για τα πρώτα δέκα λεπτά μας πίεσε. Όμως μόνο για δέκα λεπτά. Εμείς μετά διορθώσαμε αυτό το λάθος μας και μπήκαμε και πάλι στο παιχνίδι. Στόχος της ομάδας είναι η παραμονή. Αν το πετύχουμε γρήγορα θα μας βοηθήσει κι εμάς να ανέβουμε περισσότερο. Αν έρθει κάτι περισσότερο για τη συνέχεια, καλώς να έρθει», τα λόγια του Έλληνα αμυντικού χαφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x