Stoiximan Super League

«Χρειάζονται όλοι στην ΑΕΚ»

Βελτιώνεσαι; Παίζεις! Έτσι αποφασίζει για την ενδεκάδα κι έτσι κρατά ανοιχτή για όλους την… πόρτα της ο Έβαλντ Λίνεν. Μιλώντας στη NOVA, ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε ικανοποιημένος από τη δουλειά που κάνουν οι νέοι παίκτες του και τόνισε ότι εφόσον τη συνεχίσουν, άπαντες θα χρειαστούν στο μέλλον. Εξάλλου, όπως τόνισε ενόψει Λεβαδειακού, «δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια», αντίθετα με τις… τιμωρίες που υπάρχουν και θα δημιουργήσουν ευκαιρίες στα προσεχή ματς.

Βελτιώνεσαι; Παίζεις!

Έτσι αποφασίζει για την ενδεκάδα κι έτσι κρατά ανοιχτή για όλους την… πόρτα της ο Έβαλντ Λίνεν.

Μιλώντας στη NOVA, ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε ικανοποιημένος από τη δουλειά που κάνουν οι νέοι παίκτες του και τόνισε ότι εφόσον τη συνεχίσουν, άπαντες θα χρειαστούν στο μέλλον.

Εξάλλου, όπως τόνισε ενόψει Λεβαδειακού, «δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια», αντίθετα με τις… τιμωρίες που υπάρχουν και θα δημιουργήσουν ευκαιρίες στα προσεχή ματς.


Αναλυτικά όσα είπε ο Λίνεν

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Φυσικά είναι πιο δύσκολο να νικήσεις τον Ολυμπιακό από άλλες ομάδες, αλλά πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς. Δε νομίζω ότι ήταν εύκολο να νικήσουμε για παράδειγμα στη Βέροια. Έπρεπε να κάνουμε τα πάντα για 90 λεπτά.

Παλέψαμε, τρέξαμε, αμυνθήκαμε και το ίδιο πρέπει να κάνουμε στα επόμενα παιχνίδια. Δε σκέφτομαι τα επόμενα τέσσερα ματς, σκέφτομαι μόνο το επόμενο, επειδή ο Λεβαδειακός βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από εμάς. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα, αν θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι κι αυτό θα φανεί στο τέλος της σεζόν»
.

Για το «μυστικό» της επιστροφής της ΑΕΚ στις νίκες: «Το "κλειδί" για τις νίκες είναι πάντα η καλή άμυνα. Στα πρώτα λεπτά στη Βέροια δεν ήμασταν ευχαριστημένοι, αλλά μετά από 5-10 λεπτά αρχίσαμε να αμυνόμαστε πολύ καλά. Οι γραμμές ήταν πολύ κοντά, ήμασταν επιθετικοί, είχαμε διπλή ζώνη άμυνας και αυτό ήταν το "κλειδί" του παιχνιδιού.

Αυτό είναι, εξάλλου, που θέλω να δω και στο επόμενο παιχνίδι, επειδή ο Λεβαδειακός είναι μια ομάδα με πολύ καλούς επιθετικούς. Νίκησε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Έχει τον Πόι, τον Ροτζέριο, τον Βασιλείου, τον Ναπολεόνι αν παίξει, τον Μίλιεβιτς στα δεξιά. Έχουν παίκτες με ταλέντο, όπως ο Ζησόπουλος και ο Κόρμπος, οι οποίοι πατούν περιοχή, γι' αυτό πρέπει και πάλι να αμυνθούμε πολύ σωστά και μετά να δούμε πως θα δημιουργήσουμε»
.

Για την απόφαση να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους νέους (Κοτσαρίδη, Σταματή): «Δεν είναι μόνο αυτοί. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Δουλεύουμε σκληρά κάθε εβδομάδα και είμαι ικανοποιημένος που βλέπω τα νέα παιδιά να βελτιώνονται. Αν βελτιώνονται, αν δουλεύουν σκληρά, θα τους δίνω ευκαιρίες. Αυτό έγινε στο τελευταίο παιχνίδι και το ίδιο θα γίνει στα επόμενα ματς.

Έχουμε τιμωρημένους παίκτες τις επόμενες εβδομάδες, όπως ο Κορδέρο με τον ΠΑΣ Γιάννενα, ο Βλάχος με τον Πανθρακικό και ο Φέτσης με τον Ατρόμητο. Γι' αυτό χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες, χρειαζόμαστε κι άλλους ποδοσφαιριστές ώστε να τους αντικαταστήσουν. Γι' αυτούς είναι σημαντικό να δουλεύουν σκληρά, να παίρνουν λίγα λεπτά συμμετοχής για να αποκτούν εμπιστοσύνη και να δείξουν ότι μπορούν να συμμετέχουν σε έναν αγώνα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x