Stoiximan Super League

Ένταση στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Επεισόδια ακολούθησαν τη λήξη του αγώνα του Άρη με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μεταξύ οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης και της αστυνομίας. Οι φίλοι των κίτρινων έσπασαν την πόρτα των αποδυτηρίων με τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου να διακόψουν το ντους και να βγουν με τις πετσέτες στον αγωνιστικό χώρο για να μπορέσουν να αναπνεύσουν. Δείτε φωτογραφίες από τους παίκτες του Ατρόμητου...

Επεισόδια ακολούθησαν τη λήξη του αγώνα του Άρη με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μεταξύ οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης και της αστυνομίας.

Αρκετοί οπαδοί των κίτρινων κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια διαμαρτυρόμενοι για το αποτέλεσμα στο παιχνίδι που μόλις τελείωσε.

Μερίδα από τους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης –μάλιστα- επιτέθηκαν φραστικά κατά του διευθύνοντα συμβούλου του Άρη, Αντώνη Ζαμπέτα ζητώντας την αποχώρησή των μελών της διοίκησης.

Οι οπαδοί του Άρη έφτασαν μέχρι και την πόρτα της εισόδου προς τα αποδυτήρια. Προσπάθησαν να μπουν σπάζοντας την.

Εκεί όμως περίμεναν δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίες συγκρούστηκαν με τους οπαδούς. Στην προσπάθεια αυτή έκανα χρήση χημικών μέσα στο χώρο των αποδυτηρίων.

Η ατμόσφαιρα στο χώρο έγινε αποπνικτική ειδικότερα για τους παίκτες του Ατρόμητου, των οποίων τα αποδυτήρια είναι πιο κοντά στην είσοδο.

Οι περισσότεροι –μάλιστα- για να γλιτώσουν, αναγκάστηκαν να βγουν από τα αποδυτήρια μόνο με τις πετσέτες τους στον αγωνιστικό χώρο για να μπορέσουν να αναπνεύσουν.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Περιστερίου περίμεναν αρκετά λεπτά στο… χορτάρι μέχρι να «καθαρίσει» η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και να μπορέσουν να ντυθούν για να αναχωρήσουν για την Αθήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x