Stoiximan Super League

Λόγια σταράτα

Αμοιβαίες εξηγήσεις και… συγγνώμες δόθηκαν πριν από την προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη. «Δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα. Ο προπονητής μού είπε κάποια πράγματα και θα προσπαθήσω να δείξω άλλο πρόσωπο», είπε ενώπιον όλης της ομάδας ο Γιώργος Κατίδης, που στη συνέχεια προπονήθηκε κανονικά. «Έχασα την ψυχραιμία μου», παραδέχτηκε ο γυμναστής Γιώργος Πήδουλας. «Όποιος πει ψέματα θα έχει να κάνει μαζί μου», η αρχηγική παρέμβαση του Κωνσταντόπουλου.

Αμοιβαίες εξηγήσεις και… συγγνώμες δόθηκαν πριν από την προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη.

Τόσο ο Γιώργος Κατίδης, όσο και ο γυμναστής της ομάδας, Γιώργος Πήδουλας, μίλησαν στην ομάδα και το θέμα που προέκυψε θεωρείται πλέον λήξαν.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός απευθυνόμενος σε όλη την ομάδα είπε: «Θέλω να συζητήσω συγγνώμη και από την ομάδα και από τον Γιώργο. Δεν ήθελα να γίνει αυτό που έγινε και να δημιουργηθεί πρόβλημα. Πιστεύω ότι ήταν γενικά μια παρεξήγηση. Μου μεταφέρθηκαν και κάποια πράγματα που φαίνεται ότι δεν ειπώθηκαν έτσι (σ.σ. αναφερόμενος στις φήμες πως ο γυμναστής έβρισε την οικογένειά του), ενώ και εγώ είπα κάποια πράγματα στην αρχή για πλάκα και δεν έπρεπε να μιλήσω έτσι όπως μίλησα. Ακόμη και αν ήταν για πλάκα. Μίλησα με τον προπονητή, μου είπε κάποια πράγματα και θα προσπαθήσω να τα αλλάξω, να δείξω ένα άλλο πρόσωπο».

Ο Γιώργος Πήδουλας επίσης απολογήθηκε για τη στάση του και τη συμμετοχή του στο επεισόδιο. «Θέλω και εγώ να ζητήσω συγγνώμη από την πλευρά μου γιατί έχασα την ψυχραιμία μου. Δεν έπρεπε να συμβεί αυτό και δεν έπρεπε να συνεχίσω το θέμα πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα και απ' ότι καταλαβαίνω και εγώ, υπήρξαν και κάποιες παρεξηγήσεις. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είπα ποτέ στον Γιώργο αυτό που του μεταφέρθηκε. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να λέω τέτοια πράγματα».

Δεν έλειψαν οι παρεμβάσεις, όπως αυτή του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, που ανέβασε τους τόνους. «Καταλάβαμε όλοι πώς έγινε μια παρεξήγηση. Ο Κατίδης νόμιζε ότι ο Πήδουλας προσέβαλε την οικογένειά του. Έτσι του είπε κάποιος. Δεν τον άκουσε ο ίδιος. Για μένα αυτή είναι η χειρότερη μορφή ρουφιανιάς. Είναι απαράδεκτο και όποιος το είπε θα πρέπει να ντρέπεται. Ειλικρινά όποιον ακούσω να πει ψέματα και ειδικά για ένα τόσο σοβαρό θέμα και να βάζει λόγια θα έχει να κάνει μαζί μου», είπε, ενώ ο έτερος γκολκίπερ της ομάδας, Γιάννης Αραμπατζής συμπλήρωσε: «Ήταν μια παρεξήγηση. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε».

Ο Έβαλντ Λίνεν ξεκαθάρισε πως τέτοια περιστατικά πρέπει να γίνουν μάθημα για τη συνέχεια. «Δε θα πρέπει να το ξεχάσουμε. Πρέπει να παραδειγματιστούμε απ' αυτό και να μην ξανασυμβεί στο μέλλον», είπε ο Γερμανός τεχνικός, ενώ ο συνεργάτης του, Μανώλης Παπαδόπουλος σημείωσε: «Θα πρέπει όλοι όσοι είμαστε εδώ μέσα αυτή τη στιγμή πως είμαστε στην ίδια όχθη του ποταμού. Όχι απέναντι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x