Stoiximan Super League

Τελική ευθεία

Περιθώρια για νέες αναβολές πλέον δεν υπάρχουν… Η ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία για να αλλάξει χέρια και αυτό αναμένεται να συμβεί τυπικά στα μέσα Ιανουαρίου αλλά ουσιαστικά αρκετά νωρίτερα. Τα επόμενα βήματα της πλευράς Βιντιάδη και η πορεία των επαφών για τα οφειλόμενα προς πρόσωπα και Δημόσιο. Απολογείται ο Κατίδης, αποφασίζει ο Λίνεν που περιμένει τον Φούντα εν όψει Πανθρακικού.

Περιθώρια για νέες αναβολές πλέον δεν υπάρχουν…

Η ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία για να αλλάξει χέρια και αυτό αναμένεται να συμβεί τυπικά στα μέσα Ιανουαρίου αλλά ουσιαστικά αρκετά νωρίτερα.

Οι υποψήφιοι επενδυτές διανύουν τα τελευταία μέτρα αυτού που αποδείχτηκε μαραθώνιος και όλα συνηγορούν στο ό,τι η αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ είναι προ των πυλών.

Η πλευρά Βιντιάδη έχει ήδη ολοκληρώσει τις επαφές με τους μάνατζερ, τους περισσότερους προμηθευτές και θα ακολουθήσουν τα ραντεβού με τους παλιούς παίκτες στους οποίους οφείλονται και τα περισσότερα χρήματα. Μάλιστα στα ραντεβού αυτά μπορεί να είναι παρών και ο ίδιος ο Δημήτρης Βιντιάδης.

Τα συμπεράσματα από τις πρώτες προσπάθειες για «κούρεμα» των οφειλών προς πρόσωπα είναι αρκετά θετικά και τουλάχιστον όχι αποτρεπτικά για τους επίδοξους επενδυτές. Ωστόσο περιμένουν ακόμη τη ρύθμιση για την αποπληρωμή του χρέους προς το Δημόσιο, με την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου προκειμένου να γνωρίζουν τον οριστικό αριθμό δόσεων και το ύψος αυτών. Ο Δημήτρης Βιντιάδης και οι συνεργάτες του θέλουν να έχουν μία σαφή εικόνα για τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ σε βάθος τριετίας.

Από εκεί και πέρα στο αυριανό ΔΣ της ΠΑΕ πέρα από τον ισολογισμό του 2012 θα τεθεί επί τάπητος ο ορισμός της γενικής συνέλευσης. Αυτή «πηγαίνει» για τις 31 Δεκεμβρίου, προκειμένου να είναι εντός του 2012, αλλά αναμένεται να πάρει αναβολή για τις 17 Ιανουαρίου και τη συγκεκριμένη ημερομηνία, αν δεν υπάρχουν δυσάρεστα απρόοπτα, αν αλλάξει και τυπικά χέρια η ΑΕΚ, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μπουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ νωρίτερα.

Ζητεί συγγνώμη και… αποφασίζουν

Στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Γιώργος Κατίδης θα κληθεί να ζητήσει συγγνώμη ενώπιον όλης της ομάδας για τη συμπεριφορά του. Εν συνεχεία ο Έβαλντ Λίνεν σε συνεννόηση με τη διοίκηση θα αποφασίσουν για την τιμωρία του, ωστόσο ο παίκτης θα συνεχίσει να είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται-ευκαιρίας δοθείσης-να κάνει κάποιες παρατηρήσεις που αφορούν όλη την ομάδα σε ζητήματα πειθαρχίας, καθώς η περίπτωση Κατίδη δεν είναι το μοναδικό κρούσμα.

Περιμένοντας τον Φούντα

Μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις αρχίζοντας προετοιμασία για το κρίσιμο ματς της Δευτέρας απέναντι στον Πανθρακικό. Ο Έβαλντ Λίνεν σίγουρα δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Βλάχο και τον τραυματία Λαγό, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Φούντα, που χθες έκανε θεραπεία. Η «Ένωση» θα έχει στην Κομοτηνή τη στήριξη 1.500 φίλων της, αφού τόσα εισιτήρια εξασφαλίστηκαν για την αναμέτρηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x