Stoiximan Super League

ΑΕΚ εδώ, ΑΕΚ εκεί…

Δεν την έχουν αφήσει πουθενά μόνη. Σε γήπεδα (όσα τους έχει επιτραπεί), ξενοδοχεία και αεροδρόμια. Είδηση θα ήταν, λοιπόν, αν σ’ εκείνο της Αλεξανδρούπολης δεν περίμεναν φίλοι της ΑΕΚ για να την υποδεχθούν. Περισσότεροι από 50 οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» τους καλωσόρισαν στη Θράκη, τους ξεκαθάρισαν πως παραμένουν δίπλα τους και ανανέωσαν το ραντεβού μαζί τους για το δευτεριάτικο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Δεν την έχουν αφήσει πουθενά μόνη.

Σε γήπεδα (όσα τους έχει επιτραπεί), ξενοδοχεία και αεροδρόμια.

Είδηση θα ήταν, λοιπόν, αν σ’ εκείνο της Αλεξανδρούπολης δεν περίμεναν φίλοι της ΑΕΚ για να την υποδεχθούν.

Περισσότεροι από 50 οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» τους καλωσόρισαν στη Θράκη, τους ξεκαθάρισαν πως παραμένουν δίπλα τους και ανανέωσαν το ραντεβού μαζί τους για το δευτεριάτικο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Πριν βρεθούν λοιπόν στο πέταλο του Δημοτικού Σταδίου Κομοτηνής (για το οποίο έχουν εξασφαλίσει 1.500 εισιτήρια) οι φίλοι της ΑΕΚ προσπάθησαν να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες και τον Έβαλντ Λίνεν. Με παροτρύνσεις να μπουν δυνατά στο ματς με τον Πανθρακικό, διαβεβαιώσεις πως ο κόσμος θα είναι δίπλα τους και ατάκες όπως «ΑΕΚ είστε, μη μασάτε».

Η αποστολή, από την πλευρά της, αντιμετώπισε με χαμόγελα την υποδοχή του κόσμου και πριν αναχωρήσει οδικώς για την Κομοτηνή (συνοδευόμενη από τον Χρήστο Κωστή) δεσμεύτηκε να κάνει τα πάντα για τη νίκη με τον Πανθρακικό. Μια νίκη που θα επιτρέψει στην «Ένωση» να εκμεταλλευτεί τα σημερινά αποτελέσματα και ν’ ανέβει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

Διότι εφόσον οι «κιτρινόμαυροι» καταφέρουν να πάρουν το δεύτερο διπλό τους στο πρωτάθλημα (και πάρουν για πρώτη φορά φέτος δυο σερί τρίποντα) δεν θα ξεφύγουν απλά από την τελευταία θέση. Θα αφήσουν εκεί τρεις ομάδες (Άρη, Βέροια, Κέρκυρα) και θα ισοβαθμήσουν πλέον με άλλες τόσες (ΟΦΗ, Πανθρακικό, Ξάνθη) στους 14 βαθμούς.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x