Stoiximan Super League

Τριανταφυλλόπουλος: «Ήμασταν καλύτεροι»

Ανώτερος σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου ήταν ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο αμυντικός των «πράσινων», Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Ο νεαρός στόπερ του τριφυλλιού υποστήριξε πως η ομάδα του μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, ωστόσο η αστοχία σε μερικές φάσεις δεν τους έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσουν το τρίποντο.

Ανώτερος σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου ήταν ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο αμυντικός των «πράσινων», Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Ο νεαρός στόπερ του τριφυλλιού υποστήριξε πως η ομάδα του μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, ωστόσο η αστοχία σε μερικές φάσεις δεν τους έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσουν το τρίποντο.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος:

«Πιστεύω ότι κρίθηκε στη δική μας αστοχία το παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, κλείσαμε τον Ολυμπιακό στην περιοχή του και είχαμε την κατοχή της μπάλας, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

«Είχε πολύ ένταση το ματς, ήταν γενικά πολύ όμορφο. Έχουμε να δώσουμε πολλά ακόμα σαν ομάδα, γιατί όταν παίζεις με τον πρωτοπόρο και κάνεις τέτοιο ματς, σημαίνει ότι είσαι πολύ καλός και έχεις να προσφέρεις ακόμα περισσότερα. Σίγουρα μας δίνει αυτοπεποίθηση το σκορ για τη συνέχεια. Θα μπορούσαμε να το είχαμε καθαρίσει, αλλά δεν το καταφέραμε. Πάντως παίζουμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και φαίνεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x