Stoiximan Super League

«Έκλεισε» Μητρόπουλο ο Άρης

Παίκτης του Άρη αναμένεται να γίνει το Γενάρη ο Παύλος Μητρόπουλος, εφόσον λυθεί το θέμα με τη φορολογική ενημερότητα της ΠΑΕ. Με τον 22χρονο μέσο του Παναιτωλικού υπάρχει προφορική συμφωνία, ενώ εκτιμάται πως και η ομάδα του Αγρινίου δεν θα έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει καθώς είναι εκτός πλάνων. Την ψήφιση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου περιμένουν στην ΠΑΕ. Μίνι προετοιμασία σχεδιάζει για τις γιορτές ο Αλκαράθ.

Παίκτης του Άρη αναμένεται να γίνει το Γενάρη ο Παύλος Μητρόπουλος, εφόσον λυθεί το θέμα με τη φορολογική ενημερότητα της ΠΑΕ. Με τον 22χρονο μέσο του Παναιτωλικού υπάρχει προφορική συμφωνία, ενώ εκτιμάται πως και η ομάδα του Αγρινίου δεν θα έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει καθώς είναι εκτός πλάνων. Το πιθανότερο είναι να αποκτηθεί δανεικός με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2014.

Περιμένουν το νομοσχέδιο

Πιθανώς και μέσα στην εβδομάδα να ψηφιστεί από τη Βουλή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, που προβλέπει μεταξύ άλλων την επιμήκυνση στην καταβολή των δόσεων των ΑΕ προς την Εφορία και την αύξηση του αριθμού των δόσεων από 24 σε 48. Αυτό θα σημαίνει πως η ΠΑΕ Άρης θα πληρώνει ένα μικρότερο ποσό μηνιαίως στην Εφορία, από τις 240.000 ευρώ που προβλέπονται με την υπάρχουσα ρύθμιση. Η διοίκηση της ΠΑΕ υποστηρίζει πως έχει τα χρήματα για την πρώτη δόση, προκειμένου να πάρει φορολογική ενημερότητα και να μπορεί να κάνει 2-3 μεταγραφικές κινήσεις το Γενάρη.

Προετοιμασία στη διακοπή

Σοβαρό πρόβλημα στη φυσική κατάσταση του Άρη έχει διαγνώσει ο Λούκας Αλκαράθ και θα προσπαθήσει να το επιλύσει με ειδικό πρόγραμμα προπόνησης στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, που θα θυμίζει περίοδο… καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x