Stoiximan Super League

Show me the money!

Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί σήμερα το μεσημέρι (13:00) ο πρίγκιπας Φεϊζάλ προκειμένου να αναλύσει την πρότασή του για την απόκτηση των μετοχών του Παναθηναϊκού. Στα 28 εκατ. ευρώ η προσφορά του Σαουδάραβα, που φέρεται να είναι έτοιμος να δαπανήσει άλλα 42 εκατ. για μεταγραφές και 100 για γήπεδο, αλλά καλείται αυτήν τη φορά να αφήσει το… χρήμα να μιλήσει για λογαριασμό του. Μετά τον Φεϊζάλ τοποθετείται ο Γιάννης Αλαφούζος, μεγάλη επιφυλακτικότητα λόγω εμπλοκής Τσάκα.

Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί σήμερα το μεσημέρι (13:00) ο πρίγκιπας Φεϊζάλ προκειμένου να αναλύσει την πρότασή του για την απόκτηση των μετοχών του Παναθηναϊκού.

Στα 28 εκατ. ευρώ η προσφορά του Σαουδάραβα, που φέρεται να είναι έτοιμος να δαπανήσει άλλα 42 εκατ. για μεταγραφές και 100 για γήπεδο, αλλά καλείται αυτήν τη φορά να αφήσει το… χρήμα να μιλήσει για λογαριασμό του.

Μετά τον Φεϊζάλ τοποθετείται ο Γιάννης Αλαφούζος, μεγάλη επιφυλακτικότητα λόγω εμπλοκής Τσάκα.

Και να που γύρισε, έστω κι αργά θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της επανεμφάνισης μετά από μήνες απραξίας τόσο του Βλάση Τσάκα όσο και του πρίγκιπα Φεϊζάλ. Σύμφωνα με το σενάριο που έχει κυκλοφορήσει , η πλευρά του Σαουδάραβα με επιστολή στους μετόχους θέτει 4 όρους ώστε να εμφανίσει επιταγή ύψους 28 εκατ. ευρώ με την κατάθεση να έχει γίνει στην τράπεζα Barclays. (Διαβάστε τους όρους εδώ).

Φυσικά –και με βάση όσα έχουν προηγηθεί- οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί (ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει άλλωστε) και για αυτούς η όλη υπόθεση μόνο με ένα τρόπο ξεκαθαρίζει: να δείξει επιτέλους ο πρίγκιπας –ως άλλος Τζέρι Μαγκουάιρ στην ομώνυμη ταινία- τα λεφτά. «Show me the money» θα μπορούσε να είναι λοιπόν ο τίτλος της σημερινής συνέντευξης Τύπου στου Φεϊζάλ, με την οποία ελπίδα όλων είναι να μπει ένα τέλος σε μια ιστορία που έχει τραβήξει πολύ παραπάνω από όσο θα έπρεπε.

Την ίδια ώρα που ο Σαουδάραβας θα μιλά σε γνωστό αθηναϊκό ξενοδοχείο, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει προγραμματίσει ραδιοφωνική συνέντευξη και αναμένεται να απαντήσει στη συνέχεια σε όσα υποστηρίξει ο πρίγκιπας. Πάντως από το προηγούμενο βράδυ κύκλοι του Παναθηναϊκού τόνιζαν πως έτσι κι αλλιώς είναι προγραμματισμένη διαδικασία αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ για τις 20 Δεκεμβρίου και ό,τι κι αν έχει προηγηθεί, ο καθένας μπορεί τότε να… δείξει τα λεφτά που λέγαμε πιο πάνω και με 15 εκατομμύρια ευρώ (ούτε καν τα 28 που διαφημίζει ο πρίγκιπας) να πάρει την ΠΑΕ…

Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x