Stoiximan Super League

Έδωσαν αγάπη!

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο πρώτος ετήσιος αγώνας αγάπης το μεσημέρι της Κυριακής ανάμεσα στους παλαιμάχους του Ολυμπιακού και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ των ερυθρόλευκων.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο πρώτος ετήσιος αγώνας αγάπης το μεσημέρι της Κυριακή ανάμεσα στους παλαιμάχους του Ολυμπιακού και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ των ερυθρόλευκων στο Καραϊσκάκη.

Πρόκειται για την πρώτη από τις 27 δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις ημέρες των Χριστουγέννων και του νέου έτους, η οποία έτυχε της μεγάλης συμπαράστασης των φίλων της ομάδας.

Περίπου χίλιοι από αυτούς βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση αλλά και να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα. Πολλοί από αυτούς κατά την είσοδό τους έδωσαν δώρα στους υπεύθυνους του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού έδωσαν στην εκπρόσωπό Τύπου του Ιδρύματος, Νότα Μπούμπαλου μια επιταγή ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ.

Ο γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας παρουσίασε την προσπάθεια αυτή σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο. Εκεί ήταν ο ο Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. κ. Σάββας Θεοδωρίδης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της, Κώστας Καραπαπάς και το μέλος του Δ.Σ. του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, κ. Χατζηιωάννου.

Από την πλευρά των αθλητικών συντακτών που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, το παρών στο γήπεδο έδωσαν οι Γιώργος Νοικοκύρης (Sentra FM), Διονύσης Βερβελές (ΓΑΥΡΟΣ), Αντώνης Σαούλης (Sportday), Στέφανος Καλλέργης (Aquatic News), Σταύρος Γεωργακόπουλος (Πρωταθλητής), Παντελής Διαμαντόπουλος (ΦΩΣ), Νίκος Παγιωτέλης (ΕΡΤ), Νίκος Γαβαλάς (NOVA), Γιάννης Θειακός (MEGA), Γιάννης Μαντινιώτης (Redgoal.gr), Δημήτρης Ζώρζος (ΓΑΥΡΟΣ), Παντελής Περιβολάρης (SPORT TV), Βασίλης Μπακόπουλος (ΕΡΤ), Πέτρος Περίχαρος (Olympiacos 24), Αλέξανδρος Χρηστάκος (Olympiacos 24), Σπύρος Γρομητσάρης (Πρωταθλητής), Νίκος Αβραμίδης (ΑΡΤ Channel), Νίκος Σταματέλος (ΣΚΑΪ) και Κώστας Παλαιολόγος (katimagiko.gr).

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τους.... παλιούς άσους του Ολυμπιακού να νικούν 8-1 τους δημοσιογράφους. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Καλογερόπουλος και Καλίκας, ενώ ένα πέτυχε ο Μπονόβας, ένα ο Γεωργουδάκης, ένα ο Σιδέρης και ένα ο Καλαμάρας. Για την ομάδα των δημοσιογράφων πέτυχε το γκολ της τιμής ο Νίκος Αβραμίδης.

Ένα από τα πρόσωπα που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Γρηγόρης Γεωργάτος ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τους βετεράνους...

«Βρίσκομαι δίπλα σε μεγάλες δόξες του Ολυμπιακού, τις οποίες έβλεπα μικρός και για τις οποίες με μάθαινε ο πατέρας μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι κοντά τους, ειδικά σε τέτοιες εκδηλώσεις. Αξίζουν πολλά μπράβο στον Ολυμπιακό, στον κόσμο που βρέθηκε εδώ και στήριξε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και σε όλους τους Βετεράνους που κάνουν πάντα φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνες και βοηθούν όλους τους συνανθρώπους μας», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x