Stoiximan Super League

Πρώτος στόχος ο «κόφτης»

Προτεραιότητα αποτελεί για τον Ολυμπιακό η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ποια ονόματα εξετάζονται από τους «ερυθρόλευκους».

Προτεραιότητα αποτελεί για τον Ολυμπιακό η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Τη φετινή σεζόν έχει φανεί ότι η ομάδα «πονάει» στη συγκεκριμένη θέση και οι ιθύνοντες του συλλόγου (Κοβάσεβιτς και Λορένθο) έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό να ψάχνουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν στη συγκεκριμένη θέση.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», σύντομα είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν τοποθετήσεις αναφορικά με τις προτεραιότητες. Εντός της εβδομάδας ενδέχεται να συναντηθούν ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, παρουσία του Κοβάσεβιτς, για να συζητήσουν για τις μεταγραφικές κινήσεις των Πειραιωτών.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει ήδη εισηγηθεί την απόκτηση του Έλντερ Μπαρμπόσα. Ωστόσο, ο 25χρονος χαφ μπορεί να αποκτηθεί μόνο με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα. Επίσης, ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας έχει καλή άποψη και για τον Κουστόνιο, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την πορτογαλική ομάδα. Μάλιστα, υπάρχει η αίσθηση ότι μπορεί να γίνει κάποια κίνηση τώρα και να έρθει με ένα χαμηλό ποσό.

Όσον αφορά την περίπτωση του Κάρλος Σάντσες, ο Κολομβιανός αναμένεται σύντομα να γίνει κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου και στο Λιμάνι φέρονται να τον έχουν ψηλά στη σχετική λίστα. Για αυτό τον λόγο έχουν υπάρξει επαφές με την πλευρά του παίκτη για να ξεκαθαρίσουν οι πιθανότητες που υπάρχουν σε αυτή την υπόθεση. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, όμως, έχουν μάθει ότι ο Σάντσες κουβαλάει μια περίεργη… τρέλα και για αυτό όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x