Stoiximan Super League

«Κάτι μεγάλο για τον ΠΑΟΚ»

Στην επιστολή-πρόταση προς τον Ιβάν Σαββίδη για δημιουργία νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στον Λαγκαδά, αλλά και άλλων χώρων αναφέρθηκε ο Δήμαρχος, Γιάννης Αναστασιάδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο κ. Αναστασιάδης προτείνει στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ την παραχώρηση 660 στρεμμάτων με στόχο την αξιοποίηση του χώρου για την ανέγερση νέου γηπέδου, αθλητικού κέντρου, όπως επίσης και χώρων αναψυχής, κάτι που θα πρόσφερε και νέες θέσεις εργασίας.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή "Βάσει Σχεδίου" και τον Τόλη Χριστοφοράκη:

«Είναι μια ενέργεια στην προσπάθεια που κάνει να φτιάξει γήπεδο για τον ΠΑΟΚ. Ο δήμος Λαγκαδά είναι κοντά στη Θεσσαλονίκη, 12 χιλ. από το κέντρο είναι το καλύτερο σημείο για να γίνει ένα μεγάλο τεράστιο γήπεδο, κάτι όμορφο, ένα μεγάλο αθλητικό κέντρο κι άλλοι χώροι και να αξιοποιηθεί η περιοχή με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Δεν έχουμε ακόμα απάντηση, καθώς ο πρόεδρος (Ιβάν Σαββίδης) λείπει στο εξωτερικό. Περιμένουμε να γυρίσει για να έχουμε συνάντηση.

Πριν 4-5 χρόνια υπήρχε πρόθεση από τον κ. Ζαγοράκη να γίνει εδώ πέρα, αλλά δυστυχώς η διοίκηση δεν ασχολήθηκε με το θέμα, δεν προσπάθησε για κάτι το διαφορετικό. Επειδή βλέπουμε ότι ο νέος πρόεδρος έχει όραμα για ένα μεγάλο ΠΑΟΚ του κάναμε αυτή την πρόταση», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x