Stoiximan Super League

Τους… σκόρπισε ο Λίνεν

Το μεγαλύτερο δυνατό… άπλωμα των τιμωρημένων της ΑΕΚ επεδίωξε ο Έβαλντ Λίνεν. Δείτε σε ποια από τα τέσσερα επόμενα ματς επιλέχθηκε να απουσιάσουν οι ισάριθμοι παίκτες που έχουν συμπληρώσει κάρτες.

Το σόου του Κάκου την Κυριακή δεν περιορίστηκε στις (αναίτιες) κόκκινες κάρτες που έβγαλε στους Τσούπρο και Βλάχο. Θα έχει συνέπειες για την ΑΕΚ και στις περιπτώσεις δυο ακόμα παικτών:

Του Καραλή -που δέχθηκε κίτρινη κάρτα για τη φάση απ’ όπου προήλθε το γκολ του Άρη, στην οποία είναι αμφίβολο αν υπήρξε καν φάουλ- και του Κατίδη, που εισέπραξε την κάρτα επειδή πέρασε τη γραμμή του γηπέδου (ως αναπληρωματικός ακόμα) για ν’ αποφύγει αντικείμενα που έπεφταν από την εξέδρα.

Μετά απ’ όλα αυτά λοιπόν (συν τις κάρτες που ήδη κουβαλούσαν παίκτες της ΑΕΚ πριν το «Κλεάνθης Βικελίδης») τα ματς που θα εξέτιαν οι τιμωρημένοι ήταν ένας «πονοκέφαλος» για τον Έβαλντ Λίνεν. Γι’ αυτό ο Γερμανός προσπάθησε ν’ απαλλαχθεί όσο πιο ανώδυνα γινόταν απ’ αυτόν μοιράζοντάς τους στα τέσσερα επόμενα ματς.

Έτσι, το απουσιολόγιο της ΑΕΚ για τα ματς που ακολουθούν διαμορφώνεται ως εξής

-Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν θα παίξει ο Βλάχος, που είχε δηλωθεί ούτως ή άλλως (λόγω κίτρινων καρτών) πριν αποβληθεί στο παιχνίδι με τον Άρη.

-Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν θα παίξει ο Βλάχος (λόγω της αποβολής του την Κυριακή) και ο Καραλής, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

-Στο παιχνίδι με την Κέρκυρα δεν θα αγωνιστεί ο Πετρόπουλος, που είχε επιλεχθεί από την περασμένη εβδομάδα να εκτίσει την ποινή των καρτών που συμπλήρωσε με την Ξάνθη.

-Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα απουσιάσει ο Κατίδης, που επίσης έφτασε τις τέσσερις κίτρινες κάρτες στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x