Stoiximan Super League

Κρίνονται όλοι στα Σπάτα

Επιτακτική είναι η ανάγκη της ΑΕΚ να αποφορτιστεί το ρόστερ της ομάδας μετά τους παίκτες που ήρθαν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Εν αναμονή των αποφάσεων του Λίνεν η Ένωση.

Τη «μαύρη λίστα» του Έβαλντ Λίνεν περιμένουν στην ΑΕΚ.

Η διοίκηση της Ένωσης προχώρησε στην απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, όμως μέχρι σήμερα δεν έχουν υπάρξει οι αναμενόμενες αποχωρήσεις.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Γερμανό τεχνικό, όπως έχει φανεί τουλάχιστον από τις επιλογές του), όπως ο Κατσικοκέρης, ο Φουρτάδο ή ο Τσίτας χωρίς πάντως να έχει ενημερώσει σχετικά τους διοικούντες ο 60χρονος προπονητής.

Πάντα υπάρχει και το οικονομικό κομμάτι στη μέση, μια και αν υπάρξουν ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους, θα πρέπει να εισπράξουν κάποια χρήματα, που τούτη την περίοδο δεν είναι διαθέσιμα.

Χθες οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα, αφού ο Λίνεν θέλει να διαπιστώσει ποιους θα τοποθετήσει στη λίστα των «κομμένων», ενώ δοκιμάστηκε και ο νεαρός αριστερός μπακ Αγτζίδης.

Στο δίτερμα συμμετείχαν και ποδοσφαιριστές που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής απέναντι στον Αρη, όπως ο Παυλής και ο Καραλής. Αμφότεροι σημείωσαν γκολ, όπως επίσης και οι Φουρτάδο (2), Φέτσης. Το διπλό έληξε με σκορ 5-1, με τον Τσίτα να είναι ο σκόρερ των ηττημένων.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x