Stoiximan Super League

Κομπίνα στην πλάτη της ΑΕΚ

Παλέρμο και Κιέβο φέρονται να σχεδιάζουν τέχνασμα για να «ρίξουν» την ΑΕΚ για τα χρήματα που δικαιούται από την πώληση του Σορεντίνο. Αποφασισμένοι να πάνε και στα δικαστήρια οι «κιτρινόμαυροι».

Η ΑΕΚ περιμένει ένα ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ από την πώληση του Στέφανο Σορεντίνο από την Κιέβο στην Παλέρμο, καθώς διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ενημερώνοντας τους δύο συλλόγους και την ιταλική ομοσπονδία για το ποσό που προβλέπεται να εισπράξουν, ωστόσο στα αυτιά τους φτάνουν ανησυχητικές πληροφορίες από την Ιταλία.

Λέγεται πως οι δύο ομάδες ετοιμάζονται να στήσουν ένα… κόλπο γκρόσο, προκειμένου να δώσουν όσο λιγότερα χρήματα μπορούν στην «Ένωση». Ακούγεται, συγκεκριμένα, πως προτίθενται να περάσουν τη μεταγραφή ως δανεισμό έναντι 3 εκατ. ευρώ και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι ύψους 800.000 ευρώ! Στην περίπτωση αυτή, η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της λιγότερα χρήματα από 100.000 ευρώ!

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν πρόκειται να ανεχτεί να γίνει οποιαδήποτε κομπίνα στην πλάτη της και σε περίπτωση που οι Ιταλοί επιχειρήσουν να τη… ρίξουν με τέτοια τεχνάσματα, θα κινηθεί νομικά εναντίον τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x