Stoiximan Super League

Δέστε τους!

Η ομώνυμη εκπομπή είναι αμφίβολο (και αδιάφορο) αν αρέσει στην ΑΕΚ. Δεν είναι καθόλου αμφίβολη ωστόσο η πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» να δέσουν με πρόωρη ανανέωση συμβολαίου τους Βλάχο και Μπουγαΐδη.

Έχοντας προφανώς κατά νου «εγκλήματα» του παρελθόντος (που είχαν ως αποτέλεσμα σημαντικοί παίκτες να αποχωρήσουν τσάμπα και στο τέλος να ενισχύσουν και αντιπάλους) η ΑΕΚ μετέτρεψε σε προτεραιότητα την πρόωρη ανανέωση συμβολαίου παικτών που μπορούν να φέρουν προτάσεις.

Αφού λοιπόν οι Βλάχος και Μπουγαΐδης επιβεβαίωσαν κάτι τέτοιο τις τελευταίες μέρες (προσελκύοντας ενδιαφέρον από Ρέντινγκ και Πάρμα αντίστοιχα) και το συμβόλαιό τους λήγει το 2014, η «Ένωση» εντείνει τις προσπάθειες να τους «δέσει».

Αυτές οι προσπάθειες, δε, θα επικεντρωθούν περισσότερο στην περίπτωση του Μπουγαΐδη. Όχι επειδή ο Βλάχος θεωρείται λιγότερο σημαντικός, αλλά επειδή εκείνος μοιάζει ήδη έτοιμος να υπογράψει την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του -σε αντίθεση με τον στόπερ της Εθνικής Ελπίδων που φέρεται να έχει τις επιφυλάξεις του.

Επιφυλάξεις που δεν έχουν να κάνουν με τη διάθεσή του να μείνει στην ΑΕΚ, αλλά κυρίως με το αν θα θεωρείται τόσο σημαντικός για 'κείνη όσο το τελευταίο διάστημα -και όχι το αμέσως προηγούμενο, όταν βολόδερνε μεταξύ πάγκου, εξέδρας και… αριστερού άκρου της άμυνας.

Σε κάθε περίπτωση, στην ΠΑΕ υπάρχει αισιοδοξία πως αμφότεροι οι παίκτες θα πεισθούν για το πόσο πολύ ποντάρει η ομάδα πάνω τους και με δέλεαρ νέα συμβόλαια που θα προβλέπουν καλύτερες αποδοχές από τις πενιχρές που έχουν τώρα λαμβάνειν, θα πεισθούν τελικά να «δέσουν» στην ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x