Stoiximan Super League

Ψάχνει… μέση λύση η ΑΕΚ

Το ιδανικό θα ήταν να έπαιρνε και Κλωναρίδη και χαφ. Επειδή ωστόσο τα λεφτά… δεν βγαίνουν -αλλά ο ρόμβος βγαίνει μια χαρά- ο Λίνεν δίνει προτεραιότητα στην απόκτηση μέσου που θα «κολλάει» σ’ αυτόν.

Είναι δεδομένη η επιθυμία της ΑΕΚ να δανειστεί τον Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Και είναι δεδομένο ότι θα γίνει μια ύστατη προσπάθεια να πέσουν οι απαιτήσεις της Λιλ από τις 92.000 ευρώ. Επίσης δεδομένο ωστόσο -μετά τις συζητήσεις του Ανδρέα Δημητρέλου με τον Έβαλντ Λίνεν- είναι πως ο Γερμανός δίνει προτεραιότητα στην απόκτηση ενός χαφ.

Κι αυτό διότι το σύστημα του ρόμβου που χρησιμοποιεί πλέον (και αν μη τι άλλο αποδίδει) απαιτεί μέσους και όχι ακραίους, όπως ο Κλωναρίδης. Παρόλο λοιπόν που θα ήθελε φυσικά να έχει διαθέσιμο ένα «όπλο» όπως ο νεαρός εξτρέμ, συμφωνήθηκε ότι προτιμότερο θα είναι να αποκτηθεί ένας μέσος που θα «κολλάει» στον ρόμβο.

Είναι φανερή, εξάλλου, η ανάγκη που υπάρχει σ’ αυτή τη θέση, απ’ τις αμφιβολίες για το ποίος θα καλύψει με τον Πανιώνιο το κενό του Αντώνη Ρίκκα, ο οποίος τραυματίστηκε το περασμένο Σάββατο.

Έτσι, η ΑΕΚ (έχοντας εξασφαλίσει παρόμοια οικονομική βοήθεια μ’ αυτή που έλαβε απ’ τον Φωτίου) φέρεται να έχει «στα σκαριά» τη μεταγραφή ενός παίκτη που αγωνίζεται στη θέση του χαφ και το όνομα του οποίου δεν έχει ακουστεί ως τώρα.

Αν λοιπόν οι συζητήσεις μαζί του έχουν αίσια κατάληξη, θεωρείται βέβαιο με τα τωρινά δεδομένα πως εκείνος θα αποτελέσει την πέμπτη χειμερινή μεταγραφή της «Ένωσης».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x