Stoiximan Super League

Από τον Φιγκερόα εξαρτάται…

Από την ετοιμότητα και τις βοήθειες που θα δώσει ο Φιγκερόα εξαρτάται η παραμονή του στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» σκοπεύουν να ορίσουν οψιόν ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια, αν πάει καλά ο παίκτης.

Στην Αθήνα φτάνει σήμερα το μεσημέρι (13:30), μέσω Λονδίνου, ο Λουτσιάνο Φιγκερόα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει για έξι μήνες με τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, στο «τριφύλλι» παρουσιάζονται διατεθειμένοι να τοποθετήσουν ρήτρα αυτόματης ανανέωσης για τα επόμενα δύο χρόνια στο συμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού, εφόσον εκείνος αρχίσει να σκοράρει κατά ριπάς μετά την ένταξή του στην ομάδα.

Οι «πράσινοι» θέλουν να δουν κατά πόσο θα βοηθήσει ο 32χρονος φορ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και στη συνέχεια θα μπει όρος στο συμβόλαιό του, ότι εφόσον το επιθυμεί ο σύλλογος, θα γίνει αυτόματη ανανέωση για άλλα δύο χρόνια.

Ο Φιγκερόα είναι πιθανό να περάσει και από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, εφόσον δεν τεθεί κάποιο θέμα από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεών του και στη συνέχεια θα υπογράψει, ενώ το Σάββατο θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και τον Φάμπρι.

Ο Αργεντινός επιθετικός έχει πει στους ανθρώπους της διοίκησης πως επιθυμεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ευρωπαϊκή του καριέρα και για αυτό θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να μπορέσει η ομάδα να κερδίσει ένα «εισιτήριο» για την Ευρώπη και να παραμείνει ο ίδιος και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Ο 32χρονος παίκτης δείχνει σίγουρος για την ετοιμότητά του και εκτιμά ότι το αργότερο σε δύο εβδομάδες θα είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Ωστόσο, στο «τριφύλλι» περιμένουν να δουν τις ιατρικές εξετάσεις του, αφού τον περασμένο Οκτώβριο είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στον αστράγαλο.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή για τον παραπάνω λόγο, αλλά πρέπει να περιμένουμε μέχρι να πέσουν οι τελικές υπογραφές από τις δύο πλευρές.

Ο Φιγκερόα αναμένεται μαζί με τον πατέρα του και μάνατζέρ του να συναντηθεί με τον Χρήστο Παναγόπουλο και την Αθηνά Μπαλωμένου, όπου θα αποτυπωθούν στο χαρτί, αυτά που έχουν συμφωνηθεί προφορικά.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x