Stoiximan Super League

Φορ ο Ζέκα, υποψήφιοι οι «νέοι»

Στη λύση του Ζέκα καταφεύγει ο Φάμπρι για τη θέση του σέντερ φορ εν όψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Skoda Ξάνθη.

Η λειψανδρία οδηγεί σε αλχημείες. Και ο Φάμπρι φαίνεται πως προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Ζέκα για να καλύψει την έλλειψη φορ στον Παναθηναϊκό για το ματς της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος άσος, που έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου, αλλά και στα άκρα της επίθεσης, δοκιμάστηκε ως σέντερ φορ από τον Ισπανό προπονητή, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Τοτσέ και τον τραυματία Φορναρόλι, ενώ ο Φιγκερόα εφόσον υπογράψει δεν θα είναι διαθέσιμος.

Σε ό,τι αφορά στα τελευταία αποκτήματα της ομάδας, κάποιες πιθανότητες να είναι βασικός έχει μόνο ο Χοκίν. Ο Ισπανός εξτρέμ διεκδικεί τη θέση στα αριστερά μαζί με τον Χάρη Μαυρία. Αντίθετα, ο Μαρίνος θα προτιμηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Κάιπερ και ο Ντίνας, που δείχνει το μεγαλύτερο βαθμό προσαρμογής από τους υπόλοιπους, πιθανότατα θα είναι στον πάγκο.

Η πιθανότερη σύνθεση είναι η ακόλουθη: Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος (έχει προβάδισμα έναντι του Πίντο), Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Βιτόλο, Σο, Σισοκό, Μαυρίας (Χοκίν), Καζιγιάμα και Ζέκα.

Πέραν των Τοτσέ και Φορναρόλι, δεν υπολογίζονται οι επίσης τραυματίες Κουίνσι και Χουχούμης, ενώ αμφίβολο είναι αν θα βρίσκεται στην αποστολή ο Βελάσκες, που σήμερα θα προπονηθεί κανονικά μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x