Stoiximan Super League

Στο Λονδίνο για επαφές ο Βιντιάδης

Με σκοπό να ενημερώσει τους συνεργάτες του για τις επαφές που γίνονται για να αποκτήσει την ΑΕΚ θα βρίσκεται από τη Δευτέρα στο Λονδίνο ο Δημήτρης Βιντιάδης.

Για την Αγγλία αναχωρεί τη Δευτέρα ο Δημήτρης Βιντιάδης. Ο 32χρονος εφοπλιστής θα έχει σειρά επαφών με τους συνεργάτες του, προκειμένου να τους ενημερώσει δια ζώσης για τις κινήσεις του με σκοπό να αποκτήσει τον έλεγχο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Βασικό αντικείμενο είναι οι επαφές που είχε με το Υπουργείο Οικονομικών για τη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο, προϋπόθεση απαραίτητη για να μπει στην ομάδα. Σημειώνεται πως ο Δημήτρης Βιντιάδης έχει λάβει θετικά μηνύματα στις πρώτες του επαφές για διακανονισμό των οφειλών αυτών σε 48 ή 60 δόσεις, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμη επικυρωθεί και μέχρι να συμβεί μπορεί να περάσουν δυο-τρεις μήνες ακόμη.

Με την επιστροφή του από το Λονδίνο, ο Δημήτρης Βιντιάδης θα ενημερώσει τον Ανδρέα Δημητρέλο και θα φανεί αν θα συμμετέχει στην τρέχουσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, κάτι που δεν φαντάζει πολύ πιθανό με τα υπάρχοντα δεδομένα. Επίσης θα δρομολογηθεί και το ραντεβού που θα έχει με τον Πέτρο Παππά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στο μεταξύ, χθες στο ΟΑΚΑ βρέθηκε η αποστολή της TEDA FC, της κινεζικής ομάδας που ανήκει στον όμιλο TEDA Groups. Πρόκειται για τον όμιλο-κολοσσό με τον οποίο έχει έρθει σε συμφωνία η πλευρά Βιντιάδη. Είναι πιθανό, δε, η κινεζική ομάδα να παίξει ένα φιλικό με κάποιους από τους αναπληρωματικούς της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x