Stoiximan Super League

Ξανασμίγουν στην ΑΕΚ

Δυο από τα βασικά… συστατικά της πετυχημένης συνταγής του ρόμβου αναμένεται να ξανασμίξουν στην ΑΕΚ. Ο Κορδέρο επιστρέφει από τιμωρία και ελπίζεται ότι το ίδιο θα συμβεί στα Χανιά και με τον Ρίκκα.

Η συνοχή που έχει αποκτήσει η ΑΕΚ της επιτρέπει -ακόμα και σε παιχνίδια όπου έχει σοβαρές απουσίες όπως το χθεσινό με τον ΠΑΟΚ- να παραμένει απόλυτα ανταγωνιστική.

Η αλήθεια είναι όμως ότι στο μυαλό του Έβαλντ Λίνεν, αλλά και των περισσότερων φίλων της «Ένωσης», στριφογύριζε μετά τη λήξη του ματς η απορία τι θα γινόταν αν δεν έλειπε ο Κορδέρο (κυρίως), αλλά και ο Αντώνης Ρίκκα.

Ε, από το επόμενο με τον Πλατανιά τέτοιες απορίες ελπίζεται ότι δεν θα υπάρχουν. Κι αυτό διότι ο Ισπανός επιστρέφει σίγουρα (μετά την τιμωρία για την κόκκινη κάρτα που είδε στην Κέρκυρα), ενώ και ο Ρίκκα ανέβασε ρυθμούς από την Κυριακή και μοιάζει να έχει υπέρ του τις πιθανότητες ν’ αγωνιστεί στα Χανιά.

Αν αυτό συμβεί λοιπόν, ο Λίνεν θ’ αποκτήσει κι έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο». Διότι ο Κορδέρο είναι σίγουρο πως θα πάρει τη θέση του (εμφανώς τρακαρισμένου στο ματς με τον ΠΑΟΚ) Αναστασόπουλου, αλλά ο Ρίκκα θα πρέπει να εκτοπίσει από την ενδεκάδα τον εντυπωσιακά βελτιωμένο Φέτση των τελευταίων αγώνων.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x