Stoiximan Super League

Λίνεν: «Όχι λόγια… πράξεις»

Να αποφεύγουν τις δηλώσεις περί play offs και-αν μπορούν-να αποδείξουν στο γήπεδο πως ο στόχος αυτός είναι εφικτός κάλεσε τους παίκτες της ΑΕΚ ο Έβαλντ Λίνεν στη σημερινή προπόνηση.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Έβαλντ Λίνεν μιλώντας στους παίκτες της ΑΕΚ στην προπόνηση της Κυριακής. Πάντως ο Γερμανός τεχνικός δεν παρέλειψε να επαναλάβει τη χθεσινή του τοποθέτηση μετά τον αγώνα («θα σκοτώσω όποιον ξαναμιλήσει για play offs).

«Μου είπαν ότι ένας παίκτης δήλωσε πως στόχος μας είναι τα play offs», είπε ο Γερμανός τεχνικός με τους Κωνσταντόπουλο, Γκερέιρο και Γιάγκο να ομολογούν πως το έχουν κάνει οι ίδιοι, αλλά με την προϋπόθεση να συνεχίσει να παίζει καλά η ΑΕΚ. Τότε ο Γερμανός τεχνικός χαμογελώντας επειδή οι παίκτες του… προδόθηκαν μόνοι τους, τόνισε «… εννοούσα τον Μητρόπουλο», ο οποίος απουσίαζε από την προπόνηση λόγω ενός τραυματισμού.

Σοβαρευόμενος ξανά ο Λίνεν είπε: ««Όλοι ξέρουμε ότι θέλουμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο, αλλά δεν ωφελεί σε τίποτα να το συζητάμε. Μη το λέμε, κι ας το κάνουμε. Όμως θα ήταν καλύτερο να μην δημιουργούμε αυτό το κλίμα, γιατί κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα και με αυτή τη φιλοσοφία πρέπει να συνεχίσουμε».

Πάντως δεν έκρυψε πως έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων στο χθεσινό ματς. «Παίξαμε καλά, είχαμε αυτές τις δύο ευκαιρίες στην αρχή για να προηγηθούμε και στην συνέχεια είχαμε πάθος και αγωνιστικότητα. Αυτοί δημιούργησαν μόνο κάποιες φάσεις από τα άκρα. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, όμως σε αυτό το τερέν θα μπορούσε να γίνει κάτι και να χάσουμε. Το σημαντικό είναι η εικόνα που δώσαμε και ότι πήραμε τον βαθμό».

Πρόβλημα με Μητρόπουλο

Με προβλήματα βρήκε την ΑΕΚ η επομένη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Παύλος Μητρόπουλος, πέραν του ότι συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς θα εκτίσει την τιμωρία του, δεν προπονήθηκε λόγω ενός σπασμού στον αυχένα.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Αντώνης Ρίκκα, αλλά έχει πιθανότητες να προλάβει το ματς της επόμενης Κυριακής με τον Πλατανιά. Ο Έβαλντ Λίνεν έδωσε ρεπό στους παίκτες του για τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x