Stoiximan Super League

Σιγουριά για Βιντιάδη, όχι για τα… 400

Θετικές εξελίξεις πολύ σύντομα στο θέμα της εισόδου του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΠΑΕ περιμένει η διοίκηση της ΑΕΚ. Αναμονή για τις 400.000 ευρώ από τον άγνωστο δανειοδότη, σήμερα λήγει η προθεσμία.

Η οικονομική βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος της ΑΕΚ στην ομάδα είναι συγκινητική. Από τη μαζική του παρουσία στο γήπεδο, μέχρι και τις προσφορές χρημάτων για τη μεταγραφή του Ανάκογλου ή μόλις χθες από ομογενή για να πληρωθούν οι παίκτες, είναι σαφές πως οι φίλοι της «Ένωσης» είναι δίπλα της στα δύσκολα. Όμως αυτές οι «θυσίες» δεν αρκούν για να σώσουν την ΠΑΕ, που έχει ανάγκη από ρευστό και άμεσα.

Από πλευράς διοίκησης της ομάδας διαρρέεται αισιοδοξία που αγγίζει τα όρια της βεβαιότητας πως θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Βιντιάδη και μάλιστα πολύ σύντομα, ίσως και πριν το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ο νεαρός εφοπλιστής φέρεται να είχε νέα επαφή με κορυφαία στελέχη από το Υπουργείο Οικονομικών κι εφόσον πάρει τις διαβεβαιώσεις για τη ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο (διακανονισμό για εξόφληση σε τουλάχιστον 48 δόσεις) φέρεται έτοιμος να προχωρήσει την είσοδό του στην ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα, πάντως, η διοίκηση περιμένει να γίνει πράξη η δέσμευση του άγνωστου δανειοδότη (μέσω του εκπροσώπου του) πως θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ οι 400.000 ευρώ που δεσμεύτηκε να δώσει υπό τη μορφή ταμειακής διευκόλυνσης. Η σχετική προθεσμία λήγει σήμερα κι εφόσον δεν μπουν τα λεφτά, το θέμα θα κλείσει αρνητικά και ασφαλώς θα προκύψουν αντιδράσεις, καθώς η ομάδα θα έχει ταλαιπωρηθεί από μία ιστορία που κράτησε για περίπου μία εβδομάδα, δίχως να έχει ουσιαστικό αντίκρισμα.

Όλα αυτά κι ενώ δίνουν και παίρνουν σενάρια για την… προέλευση των χρημάτων αυτών και φήμες εμπλέκουν τον Ξενιάδη που είχε εμφανιστεί και πέρυσι στο προσκήνιο με σκοπό να πάρει την ΠΑΕ, αλλά δεν έπεισε για τις προθέσεις και την οικονομική του επιφάνεια.

Υπενθυμίζεται πως οι 300.000 προορίζονται για να καλυφθούν υποχρεώσεις της ΠΑΕ (κυρίως απέναντι σε παίκτες και εργαζόμενους) και οι υπόλοιπες 100.000 για την Ερασιτεχνική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x