Stoiximan Super League

Περιμένει την ΑΕΚ…

Μέχρι τώρα η ΑΕΚ περίμενε ν’ αναρρώσει από τον τραυματισμό του. Τώρα είναι ο Αινείας Καλογέρης που περιμένει ευκαιρία από την «Ένωση» για να δείξει ότι δεν θεωρήθηκε άδικα από τις φετινές αποκαλύψεις.

Ο σοβαρός τραυματισμός τον Αύγουστο στέρησε από τον Αινεία Καλογέρη μια μεγάλη ευκαιρία και από την ΑΕΚ έναν παίκτη που -ως τότε τουλάχιστον- έδειχνε ικανός να εξελιχθεί σε μια από τις «αποκαλύψεις» της χρονιάς.

Όλα αυτά όμως έχουν τελειώσει τώρα. Και ο νεαρός χαφ έχει γίνει ξανά ενεργό μέλος της ομάδας. Και όπως και όλα τα υπόλοιπα μέλη της, το μυαλό του είναι μόνο στον «τελικό» με τη Βέροια.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι διαθέτουμε καλύτερη ομάδα και θα πάμε μόνο για να νικήσουμε. Αν είμαστε εμείς καλά, δε φοβόμαστε τη Βέροια», ανέφερε στη NOVA.

Και συνέχισε: «Το σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και δε θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα. Τα τελευταία πέντε παιχνίδια θα είναι όλα τελικοί. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε τις δύο νίκες στην έδρα μας και μετά ό, τι καλύτερο μπορούμε εκτός έδρας».

Όταν ερωτήθηκε, δε, για τη δική του κατάσταση, ο Καλογέρης επιβεβαίωσε πως είναι απόλυτα έτοιμος να επιστρέψει λέγοντας πως «είχα έναν πολύ δύσκολο τραυματισμό, αλλά τώρα είμαι καλά και περιμένω την ευκαιρία μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x