Stoiximan Super League

Μπουμσόνγκ: «Να σηκώσουμε κεφάλι»

Να αφήσουν πίσω τους την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ καλεί τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό ο Μπουμσόνγκ, ο οποίος χαρακτήρισε δίκαιη την αποβολή του Σο.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Γάλλος στόπερ:

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ:
«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Ερχόμασταν εδώ για ένα καλύτερο απ' αυτό που πήραμε. Είναι σαφές ότι είδαμε έναν καλύτερο ΠΑΟΚ από δική μας ομάδα. Η αποβολή αυτή ήταν σωστή, αλλά αυτό μας εμπόδισε να κάνουμε τον αγώνα που θέλαμε».

Για τη μάχη με τον ΠΑΣ ενόψει των πλέι οφ:
«Στόχος δεν είναι να σκεφτούμε τα Γιάννενα. Στόχος είναι μέχρι το τέλος είναι να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα. Θα δούμε τι θα γίνει μετά, αλλά σε κάθε ματς θα πρέπει να πηγαίνουμε με θέληση να το κερδίσουμε. Σήμερα χάσαμε και είμαστε απογοητευμένοι. Τώρα, λόγω εθνικών ομάδων υπάρχουν δυο εβδομάδες παύσης και θα μπορέσουμε να δουλέψουμε. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να κερδίσουμε πρώτα τον επόμενο και μετά τους υπόλοιπους αγώνες».

Για το αν έπρεπε να ήταν πιο επιθετικός ο Παναθηναϊκός:
«Βρήκαμε απέναντι έναν ΠΑΟΚ, που ήταν σε σωστές θέσεις και κυριάρχησε από την αρχή του αγώνα. Ένας αγώνας διαρκεί 90 λεπτά, αλλά αυτή η αποβολή ήρθε να κόψει όποια προσπάθεια για να έχουμε επιθετική πρωτοβουλία. Έχουμε έναν στόχο και αυτός είναι να βάλουμε το σύλλογο για τα πλέι οφ. Υπάρχει μεγαλύτερη πίεση και κάθε παίκτης που αγωνίζεται και οι αναπληρωματικοί πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και να βάλουμε την ομάδα στα πλέι οφ. Αυτό δεν εκφράζεται μόνο με τα λόγια, εκφράζεται και με το κουράγιο και τη δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x