Stoiximan Super League

«Τα ισόβια είναι για εγκληματίες, όχι για τον Κατίδη»!

Έκπληκτος από την απουσία οποιουδήποτε… ίχνους επιείκειας στην περίπτωση του Γιώργου Κατίδη δήλωσε ο Αλέξανδρος Κολιάδης.

Πολύ αυστηρότερη απ’ όσο θα έπρεπε (για ένα παιδί «που δεν αντιλήφθηκε τι έκανε») χαρακτήρισε την αντιμετώπιση του Γιώργου Κατίδη από τα αρμόδια όργανα ο Αλέξανδρος Κολιάδης.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ παραδέχθηκε ότι η κίνηση του νεαρού πρέπει να τιμωρηθεί -και σημείωσε πως ήδη τιμωρείται με όσα έχουν ακολουθήσει το βράδυ του Σαββάτου.

Τόνισε ωστόσο ότι χαρακτηρισμοί όπως το «ισόβια», που συνόδευσε την ποινή αποκλεισμού του από τις Εθνικές ομάδες, σχετίζονται με εγκληματίες και βαρυποινίτες και εκτός από βιαστικοί, είναι και υπερβολικοί.


Αναλυτικά όσα είπε ο Κολιάδης στο «Lay Out»

-Πόσο καλά μπορείτε να είστε μετά από όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες:

«Το πρόβλημα το έχει ο ίδιος ο παίκτης, αυτός είναι που πραγματικά αυτή τη στιγμή περνάει μια πολύ δύσκολη φάση. Βέβαια επηρεάζει και την υπόλοιπη ομάδα όπως και να έχει. Ήταν μια κίνηση την οποία κανείς μας δεν την περίμενε και ούτε ο ίδιος ο παίκτης αντιλήφθηκε τι έκανε εκείνη την ώρα και το πόσο θα επηρέαζε τον ίδιο όλος αυτός ο ντόρος που θα δημιουργούνταν».

-Έχετε έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του; Σε τι κατάσταση βρίσκεται;

«Έχω επικοινωνία μαζί του όλες αυτές τις μέρες γιατί σίγουρα χρειάζεται και μια στήριξη. Αντιλαμβάνεστε ότι για ένα παιδί αυτής της ηλικίας όλο αυτό που έχει γίνει είναι ένα τεράστιο βάρος και τρομερή ψυχολογική πίεση. Η σχέση που έχω με το συγκεκριμένο παιδί, πέρα από επαγγελματική, είναι και φιλική και προσπαθώ να είμαι σε συνεχή επικοινωνία μαζί του και να τον στηρίζω όσο μπορώ».

-Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ είπε «τιμωρία ναι, αφανισμός όχι». Εσάς ποια είναι η άποψή σας; Συμφωνείτε με την απόφαση της ΕΠΟ ή θεωρείτε ότι είναι σκληρή;

«Βεβαίως και συμφωνώ με τα λεγόμενα του κ. Μπρουσιανού από την άποψη ότι η κάθε πράξη που είναι αντίθετη με τα πιστεύω της ομάδας μας και γενικά με τον αθλητισμό πρέπει να τιμωρείται. Πιστεύω πως ο Γιώργος έκανε ένα λάθος, θα τιμωρηθεί και ήδη τιμωρείται με όλο αυτό που γίνεται, αλλά και η ομάδα θα προβεί στη δικιά της τιμωρία προς τον παίκτη.

Ο αφανισμός και χαρακτηρισμοί όπως το “ισόβια” που ακούστηκαν από την πλευρά της ΕΠΟ είναι υπερβολικοί και θεωρώ πως βιάστηκαν να βγάλουν μια τιμωρία την οποία θα έπρεπε ίσως να ξανασκεφτούν. Ο Γιώργος με την επιστολή που έστειλε δείχνει πως συνειδητοποίησε και μετάνιωσε για αυτό που έκανε και ίσως πριν τον τιμωρήσουν, έπρεπε να σκεφτούν λίγο πιο ανθρώπινα. Είμαι σίγουρος ότι με αυτή του την κίνηση δεν ήθελε να προκαλέσει με αυτόν τον τρόπο»
.

-Ο κ. Σαρρής σε συνέντευξή του είπε ότι την μετάνοια θα τη δούμε στην πράξη.

«Θεωρώ ότι και ο κ. Σαρρής θα έχει κάνει λάθη στη ζωή του και σίγουρα θα έχει μετανιώσει για πράξεις που μπορεί να έχει κάνει. Ο χαρακτηρισμός “ισόβια” είναι για εγκληματίες, για βαρυποινίτες και για ανθρώπους που έχουν κάνει μεγάλο κακό στην κοινωνία και γι’ αυτό σχετίζονται με τον όρο “ισόβια”. Αυτός ο χαρακτηρισμός για μένα είναι απαράδεκτος και υπερβολικός. Σίγουρα με τις πράξεις του ο καθένας μας δείχνει αν έχει μετανιώσει η όχι. Αλλά ο χαρακτηρισμός “ισόβια” είναι βιαστικός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x