Stoiximan Super League

«Αφού μπαίνετε στο ίντερνετ, διαβάστε την ιστορία της ΑΕΚ»!

Ως ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν το… πού αγωνίζονται παρουσίασε το θέμα Κατίδη στους παίκτες του ο Λίνεν. Καταιγιστικός ο Γερμανός, τους κάλεσε να διαθέσουν λίγη ώρα για να μάθουν την ιστορία της ΑΕΚ.

Στις δηλώσεις του μετά το συμβάν με τον Γιώργο Κατίδη ο Έβαλντ Λίνεν κάλυψε απόλυτα τον παίκτη του. Ξεκαθάρισε πως είναι 100% πεπεισμένος ότι ο πανηγυρισμός του δεν οφειλόταν σε πολιτική σκοπιμότητα, αλλά σε άγνοια.

Αυτή η άγνοια όμως -την οποία δεν έχει μόνο ο Κατίδης- αλλά και η συναίσθηση που… δεν δείχνουν πολλές φορές οι παίκτες του για την ομάδα που παίζουν δεν σημαίνει ότι τον ενοχλεί λιγότερο. Έτσι, στην πρώτη προπόνηση μετά το περιστατικό ο Γερμανός τους συγκέντρωσε και τους μίλησε για περισσότερη από μια ώρα.

Παρόλο που επανέλαβε λοιπόν ότι η κίνηση του Κατίδη δεν είχε, κατά τη γνώμη του, κανένα πολιτικό κίνητρο, τόνισε πως εκείνο που επικαλέστηκε ο ίδιος ο νεαρός (το να ζητήσει σεβασμό από την εξέδρα) έδειξε αλαζονεία. «Ποιος είσαι εσύ που τόσο νέος ζητάς απ’ τον κόσμο να σηκωθεί όρθιος», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή αυτό λοιπόν, προσπάθησε να δώσει… ερεθίσματα στους ποδοσφαιριστές του για να συνειδητοποιήσουν απόλυτα πού παίζουν: «Κράτησα σκόπιμα μεγάλο το ρόστερ για να μαθαίνετε όλοι και να βελτιώνεστε, αλλά κάποιοι το μόνο που έχετε στο μυαλό σας είναι να γκρινιάζετε όταν δεν παίζετε και να σκέφτεστε τι θα γράψετε στο Facebook και το twitter», τους είπε και συνέχισε:

«Μιας και περνάτε τόσες ώρες στο ίντερνετ, λοιπόν, θα έπρεπε να μπείτε να διαβάσετε την ιστορία της ομάδας που παίζετε. Να μάθετε τι σημαίνει το έμβλημα που φοράτε στη φανέλα, πώς φέρονταν οι μεγάλοι παίκτες που τη φόρεσαν και την αντιφασιστική φιλοσοφία του συλλόγου».

Αφού επανέλαβε λοιπόν ότι ο Κατίδης πρέπει να τιμωρηθεί που δεν την γνώριζε -αλλά όχι και να εξοντωθεί- ξεκαθάρισε πως είναι η τελευταία αλαζονική συμπεριφορά που δέχεται, λέγοντας πως «έχω υποχωρήσει πολλές φορές φέτος λόγω των προβλημάτων, αλλά δεν θα ανεχτώ κάτι ανάλογο στο μέλλον».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x