Stoiximan Super League

Σε Καμαρά και Ντιέ τα βραβεία

Στον Αμπντούλ Καμαρά του ΠΑΟΚ και στον Σερζ Ντιέ της Ξάνθης κατέληξαν τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη και του καλύτερου γκολ της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, αντίστοιχα.

Ο Αμπντούλ Καμαρά του ΠΑΟΚ και ο Σερζ Ντιέ της Ξάνθης ήταν εκείνοι που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους στην 26η αγωνιστική, με αποτέλεσμα ο πρώτος να κερδίσει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, ενώ ο δεύτερος εκείνο του καλύτερου γκολ.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιθετικός του «δικέφαλου του Βορρά»ξεχώρισε με την απόδοσή του στην 26η αγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό και έτσι στην ψηφοφορία για το βραβείο του MVP συγκέντρωσε ποσοστό 78,60%. Πίσω του τερμάτισε ο Τόμας Ντε Βινσέντι του ΠΑΣ Γιάννινα με 15,14%, ενώ στην τρίτη θέση έμεινε ο Αμπντούζ Αζίζ Τετέ του Πλατανιά με 6,26%.

Τώρα όσον αφορά στο καλύτερο τέρμα της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας εκείνο του Σερζ Ντιέ κόντρα στον Πανθρακικό τερμάτισε πρώτο και καλύτερο με ποσοστό 72,19%.Στην δεύτερη θέση έμεινε αυτό του Κώστα Μήτρογλου κόντρα στην Κέρκυρα με 17,00%, ενώ την τριάδα έκλεισε το γκολ του Φερνάντο Ουσέρο με τον Ατρόμητο με 10,81%.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x