Stoiximan Super League

MVP ο Ελίασον: «Σπουδαία εμφάνιση απ’ όλη την ομάδα - Ευγνώμων που φώναξε το όνομά μου ο κόσμος»

Τη χαρά του για την προσωπική, αλλά και τη συνολική απόδοση της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά και την αποθέωσή του από τον κόσμο εξέφρασε ως Cosmote MVP ο Νίκλας Ελίασον.

Ενθουσιασμένος με τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και το γεγονός ότι ήρθε με πρωταγωνιστή τον ίδιο εμφανίστηκε ο Νίκλας Ελίασον.

Χάρη στα δυο γκολ και τη συνολική του εμφάνιση στο 3-0 της «Ένωσης», ο Σουηδός αναδείχθηκε Cosmote TV του ντέρμπι.

Με το βραβείο του λοιπόν ανά χείρας, τόνισε ότι μεγαλύτερη σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί και δήλωσε ευγνώμων για την αποθέωση από τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μια σπουδαία εμφάνιση της ομάδας μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα από το πρώτο λεπτό. Θέλαμε να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο με υψηλή ένταση και νομίζω ότι κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι ως ομάδα. Το να νικάς 3-0 και να παίρνεις τρεις σημαντικούς βαθμούς είναι φυσικά πολύ καλό.

Ήταν εκπληκτικό συναίσθημα το να βοηθήσω την ομάδα, να πετύχω αυτά τα γκολ, οπότε είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το πιο σημαντικό όμως είναι οι τρεις πόντοι.

Είμαι πολύ χαρούμενος (σ.σ. που ο κόσμος φώναξε το όνομά μου). Ήταν μια σπουδαία ατμόσφαιρα και ένα σπουδαίο συναίσθημα φυσικά. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ευγνώμων γι’ αυτό».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x