Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Τέτοια εμφάνιση καμία ομάδα φέτος - Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει για την ΑΕΚ»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για την κυριαρχική εμφάνιση της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τη μάχη του τίτλου αλλά και το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο.

Στην ολοκληρωτική εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό (3-0) στάθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τακτικά, πνευματικά και αθλητικά η ΑΕΚ έκανε μια εμφάνιση ανάλογη του αγώνα με την Μπράιτον. Κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι σε όλους τους χώρους του γηπέδου. Τέτοια εμφάνιση δεν έχουμε δει από άλλη ελληνική ομάδα στο πρωτάθλημα φέτος. Η δύναμη της ΑΕΚ φαίνεται από το γεγονός ότι χθες ήταν εκτός αποστολής ο Φερνάντες και ο Μουκουντί, ενώ ο Τσούμπερ και ο Λιούμπισιτς δεν έπαιξαν καθόλου», ανέφερε, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Σέρχιο Αραούχο.

«Έδωσε τον τόνο του πρέσινγκ ψηλά. Έλεγα εδώ και καιρό ότι όσο περνά ο καιρός είναι πιο δύσκολο να μείνει, αλλά δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε γιατί υπάρχει πολύ συναίσθημα στη σχέση της ΑΕΚ με τον Αραούχο. Αν δεν καταφέρει να τον κρατήσει, ο πρώτος στόχος στις μεταγραφές θα πρέπει να είναι ένας παίκτης που θα δίνει το στοιχείο αυτό της έντασης», τόνισε.

Πάντως ο Κώστας Κετσετζόγλου επισήμανε πως ο τίτλος δεν έχει κριθεί. «Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Η ΑΕΚ δεν έχει ξεφύγει από κανέναν και πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός έχει τις περισσότερες ελπίδες από τους άλλους να τη φτάσουν. Αν η ΑΕΚ κερδίσει στην Τούμπα θα είναι πρωταθλήτρια. Αν έρθει ισοπαλία, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι εκτός πρωταθλήματος από την Κυριακή. Σίγουρα η ΑΕΚ έχει παράσταση νίκης κυρίως λόγω της εμφάνισης που έκανε χθες., αλλά πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτική στην Τούμπα και θέλει νίκη. Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και γι’ αυτό χρειάζονται χαμηλοί τόνοι και ψυχραιμία. Μετά από αυτό το ντέρμπι υπάρχει μια πολύ μεγάλη διακοπή και δεν ξέρω πώς θα επηρεάσει αυτό τις ομάδες», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x