Stoiximan Super League

Πετράκης: «Αν είχε λίγο χρόνο ακόμα…»

Ικανοποιημένος από τον βαθμό (2-2) που πήρε ο ΟΦΗ στο σημερινό ματς με τον Ατρόμητο παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ για την προσπάθεια που κατέβαλαν και κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο, παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, έδωσε ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος του αγώνα.

«Αν είχε λίγο χρόνο ακόμα, πιστεύω ότι θα το κερδίζαμε», τόνισε ο προπονητής των Κρητικών.

Επίσης, ο τεχνικός των γηπεδούχων τόνισε πως η ομάδα του θα πάει για ακόμη έναν... τελικό στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης

«Όλοι ξέραμε την σπουδαιότητα του αγώνα. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να το κερδίσουμε. Αν κάνουμε, όμως, μια αποτίμηση του αγώνα και μπήκαμε πολύ καλά.

Στην ουσία σε μια φάση πολύ καλά δουλεμένη, δεχθήκαμε το γκολ από μια στημένη φάση. Όσο περνούσε η ώρα πιστεύω ότι το άγχος και η σπουδαιότητα μας δημιούργησε μια νευρικότητα.

Παίζαμε με μια ομάδα που φάνηκε ότι στην κόντρα επίθεση ήταν πολύ καλή και με αυτόν τον τρόπο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, εκεί που προσπαθούσαμε να το φέρουμε σε μια ισορροπία δυστυχώς πάλι δεχθήκαμε ένα γκολ στην κόντρα, κάτι που καταλαβαίνετε πόσο δύσκολη έκανε την θέση μας.

Ωστόσο, σαν ομάδα δείξαμε χαρακτήρα, γυρίσαμε το παιχνίδι και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Αν είχε λίγο χρόνο ακόμα, πιστεύω ότι θα το κερδίζαμε.

Όμως, είμαστε στους 32 βαθμούς. Δεν θα ήμουν ευχαριστημένος με την ισοπαλία πριν το παιχνίδι, κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, έχουμε έναν τελικό, θα κάνουμε την προσπάθεια που πρέπει και μέσα από αυτό το αποτέλεσμα θα οριστικοποιούμε την παραμονή μας.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι μόνο η δική μας ομάδα και τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Γιατί να μην τα καταφέρει η ομάδα; Ο ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλη ομάδα.

Οι καταστάσεις την έφεραν εκεί. Τηρουμένων των αναλογιών, οι δυσκολίες την έφεραν εκεί και στο τελευταίο παιχνίδι θέλουμε να οριστικοποιήσουμε την παραμονή μας. Μπορεί να είναι αρκετή και η ισοπαλία αλλά αυτό εξαρτάται και από τα άλλα παιχνίδια
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x