Stoiximan Super League

Ο Ολλανδός Χίγκλερ στο Βόλος-Παναθηναϊκός, ο Μανούχος στο Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τους κυριακάτικους αγώνες της 17ης αγωνιστικής της Super League 1 ανακοίνωσε η ΚΕΔ, η οποία δεν έδωσε σχετικές πληροφορίες για το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα αυριανά παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής της Super League 1, στην οποία αναμένεται να υπάρξουν άλλες δύο αναβολές γνωστοποίησε η ΚΕΔ.

Συγκεκριμένα, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ενημέρωσε πως το παιχνίδι Βόλος-Παναθηναϊκός στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα διευθύνει ο Ολλανδός Ντένις Χίγκλερ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρότζερ Χόνιγκ και Σαρλς Σάαπ. Ολλανδός, ο Ρομπ Ντιεπερίνκ, θα είναι και στο VAR.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη θα σφυρίξει ο Ευάγγελος Μανούχος, με βοηθούς τους κ.κ. Νικολαΐδη και Κόλλια. Τέταρτος θ είναι ο κ. Φωτιάς και επικεφαλής του VAR o κ. Περράκης.

Την αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Απόλλωνα, που οδεύει προς αναβολή μετά τα νέα κρούσματα στους φιλοξενούμενους, ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος. Δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για τους διαιτητές για το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, κάτι που ίσως φανερώνει πως πηγαίνει για αναβολή η αυριανή αναμέτρηση μεταξύ των «Δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x