Stoiximan Super League

Αλλάζει το πλάνο του Αλμέιδα, αν αναβληθεί η αγωνιστική

Οι σκέψεις που έκανε ο Ματίας Αλμέιδα ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, αλλά αλλάζουν με τη διαφαινόμενη αναβολή της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν, μετά το ντέρμπι με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι πήραν ρεπό από τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός αναγνώρισε το γεγονός πως οι «κιτρινόμαυροι», εκτός του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς, προέρχονταν και από την υπερπροσπάθεια με την Μπράιτον, με την ομάδα να αγωνίζεται για περισσότερο από μισή ώρα με δέκα παίκτες.

Τώρα στην «Ένωση» περιμένουν τις εξελίξεις αναφορικά με την απόφαση των Ελλήνων διαιτητών ν’ απέχουν από τα παιχνίδια της προσεχούς αγωνιστικής.

Από τη στιγμή που αναβληθεί η 14η αγωνιστική της Stoiximan Super Laegue, ο Αλμέιδα καλείται να καταστρώσει ένα νέο πλάνο, έχοντας κάποιες μέρες ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές του μέχρι τη μεγάλη αναμέτρηση με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, που θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον της ΑΕΚ το νέο έτος.

Ο Αργεντινός είχε στο μυαλό του να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Λιβάι Γκαρσία στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της «ενεργοποίησης» του ποδοσφαιριστή για το παιχνίδι με τους Ολλανδούς, στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x